Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Goal Zero“ žibintas „Lighthouse 600“ stebina įvairiomis funkcijomis ir puikiai tinka įvairioms situacijoms. Su įrengta vidine ličio baterija, „Lighthouse 600“ gali būti naudojamas kaip maitinimo blokas ir įkrauti USB įrenginius, tokius kaip planšetiniai kompiuteriai ir išmanieji telefonai.

600 liumenų žibintas skleidžia ryškią, šiltai baltą šviesą ir gali būti naudojamas iš vienos arba abiejų pusių. Vidinę bateriją galima įkrauti per USB jungtį arba saulės spindulių pagalba per saulės bateriją. Taip pat yra rankinis švaistiklis avariniams atvejams, kuriuo taip pat galima įkrauti akumuliatorių. 1 minutė pasukimo atitinka maždaug 10 minučių šviesos žemiausiame lygyje. Be to, žibinte yra sulankstomos kojelės ir įmontuota rankena, todėl jį galima pastatyti arba pakabinti. Tiek transportavimas, tiek sandėliavimas yra labai paprastas ir patogus.

- Šviesos srautas: 600 liumenų
- Galia: 18,7 Wh (3,6 V, 5200 mAh);
- Šviesos šaltinis: 2x 3 W šiltai baltas LED 600 liumenų;
- Tipas: ličio jonų NMC;
- Veikimo laikas: 1 min. sukimas = 10 min. šviesa esant žemam lygiui;
- Veikimo laikas, apšviesta iš vienos pusės: 5 - 320 valandų;
- Veikimo laikas, apšviestas iš abiejų pusių: 2,5 - 180 valandų;
- Įvestis: USB prievadas 5V, iki 1A (maks. 5W);
- Išvestis: USB prievadas 5V, iki 1,5A (maksimalus 7,5W), reguliuojamas;
- Įkrovimo laikas: Nomad 10 = 6 valandos, USB = 6 valandos
- Darbinė temperatūra: 0-40 ℃
- Matmenys (IxPxA): 11,4x12,7x16,5 cm
- Svoris: 498 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera