Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

210 liumenų „Lighthouse Mini Core“ iš „Goal Zero“ suteikia pakankamai šviesos ir leidžia įkrauti mažus įrenginius. LED žibinte yra USB prievadas, kuriuo galima įkrauti ne tik mažus įrenginius, bet ir patį „Lighthouse Mini Core“. Tai galima padaryti per 4 valandas naudojant USB šaltinį. Taip pat galima naudoti saulės bateriją. Žibintas paruošiamas naudoti vos per 4-6 valandas ir suteikia iki 500 valandų šviesos.

Šviesos ryškumą ir kryptį (vienoje arba abiejose pusėse) galima reguliuoti valdikliu. Aukščiausiu lygiu veikimo laikas yra 7 valandos vienpusio veikimo ir 4 valandos dvipusio naudojimo metu. Žemiausiame lygyje, atitinkančiame 500 arba 400 valandų. Be to, šviestuvas, sveriantis apie 227 g, turi sulankstomas kojeles ir kabliuką bei magnetą. Taip pasiekiama maksimali šviesos sklaida, o žibintas gali būti pritvirtintas bet kurioje vietoje ir tai leidžia jį naudoti įvairiose situacijose.

- Matmenys: skersmuo 7,3 cm x 10,5 cm;
- Jungtys: USB 5V, iki 1A (maks. 5W);
- Šviesos diodas: LED;
- Šviesos režimai: vienpusis ir dvipusis apšvietimas;
- Šviesos srautas: 210 liumenų;
- Veikimo laikas: iki 500 valandų;
- Baterija: Li-NMC;
- Akumuliatoriaus talpa: 11,1 Wh (3,7 V, 3000 mAh);
- Įkrovimo laikas: USB = 4 val. / Integruotas skydelis = 4-6 val.;
- Svoris: 226,8 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera