Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Galingas „NEXTORCH LED“ prožektorius P82 stebina savo nepaprastu 1100 metrų apšvietimo diapazonu. Dėl patogaus ir tvirto dizaino, prožektorius puikiai tinka kaip palydovas medžioklėje. Be to, P82 pasižymi paprastu ir savaime suprantamu valdymu, kai jungikliu galima patogiai ir saugiai valdyti režimus „įjungti, pritemdyti ir išjungti“. Itin stiprią bateriją galima greitai ir be vargo įkrauti iš bet kurio USB prievado per USB-C įkrovimo laidą, nereikalaujant specialaus įkroviklio. Keturi šviesos diodai, įmontuoti žibintuvėlio šone, rodo esamą akumuliatoriaus įkrovimo lygį. Visiškai įkrautas jis tiekia elektros energiją iki 85 valandų šviesos. Dėl pasirinktų medžiagų naudojimo P82 žibintuvėlis yra ne tik atsparus vandeniui, bet ir smūgiams bei dūžiams.

Į pristatymą įeina: NEXTORCH P82 LED prožektorius, įkraunama 21700 (4800 mAh) ličio jonų baterija, reguliuojamas dirželis, USB-C įkrovimo laidas, du keičiami sandarinimo žiedai, naudojimo instrukcija (vokiečių kalba).

Techninės specifikacijos:
Šviesos diodas: baltas LED
Šviesos išvestis: 425 lm / 33 lm / 1200 lm / momentinė šviesa / stroboskopas;
Apšvietimo nuotolis: 645 m / 181 m / 1100 m
Veikimo laikas: 4 val. 30 min. / 85 val. / 3 val. 30 min.
Medžiaga: orlaivių klasės aliuminis, stiklas ir plastikas;
Atsparumas vandeniui: IPX7
Maitinimo šaltinis: 1x 21700 ličio jonų baterija;
Matmenys: ilgis 18,8 cm, galvos skersmuo 6,1 cm, kūno skersmuo 2,9 cm
Svoris: 276 g (be akumuliatoriaus).

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera