Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Stipri, spalvota šviesa, neprarandant ryškumo - patentuotas ,,NEXTORCH T53" prožektorius yra tikras šedevras! Šiame medžiokliniame preožektoriuje naudojami spalvoti šviesos diodai, baltas, raudonas arba žalias, yra sumontuotas tiksliai reflektoriaus centre, naudojant išradingą mechanizmą: tai yra vienintelis būdas, kad net esant spalvotai šviesai būtų būtų užtikrinamas maksimalus šviesos srautas geriausiam kontrastui ir detalėms net dideliais atstumais. Norimą spalvą, atsižvelgiant į situaciją, galima nustatyti pasukamuoju jungikliu. Balta šviesa pasiekia net 220 metrų apšvietimo diapazoną. Žalia šviesa pasiekia 160 metrų, o raudona - 125 metrus.

Šis medžioklinis prožektorius yra 100% atsparus vandeniui, dulkėms ir smūgiams. Aukštos kokybės ličio jonų akumuliatorius yra T53 pristatymo komplekte. Su vienu įkrovimu prožektorius veikia iki 6 valandų. Prožektorių galima įkrauti visur, kur yra USB jungtis: mobiliojo telefono įkrovikliu, automobilyje ar bet kuriuo standartiniu maitinimo banku. Esant ekstremaliai situacijai, T53 automatiškai mirksi S.O.S avariniu signalu.

- Šviesos šaltinis: LED Cree XP-L V5 baltas LED 800 liumenų
- Šviesos šaltinis: LED Cree XP-E2 žalias LED 140 liumenų
- Šviesos šaltinis: LED Cree XP-E2 raudonas LED 110 liumenų
- Apšvietimo nuotolis: 246 m
- Veikimo laikas: 23 val.
- Maitinimas: 18650 ličio jonų baterija (pridedama), arba dvi CR123A baterijos (nepridedama);
- Atsparumas vandeniui: IPX4
- Matmenys (IxPxA): 168 x 40 x 26 mm
- Svoris: 185 g (be baterijų)

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera