Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Šis „Ansmann“ baterijomis maitinamas darbinis šviestuvas stebina galinga elektronika ir kompaktišku dizainu. Iki 1100 liumenų, 10 vatų COB šviesos diodas užtikrina optimalias apšvietimo sąlygas net ir sunkiai pasiekiamose vietose. Dėl praktiško 360° pasukamo magnetinio pagrindo ir 360° pasukamo pakabinimo kablio, lempą galima lanksčiai naudoti pagal poreikį.

Dėl integruotos įkraunamos baterijos tokios problemos, kaip per trumpi maitinimo laidai ar užkliuvimo pavojus, yra praeitis. Naudojant du ryškumo lygius (100% ir 50%), apšvietimo trukmę ir šviesos galią galima reguliuoti pagal poreikį. Įkraunama baterija su saugos elektronika visiškai įkraunama per 4,5 val. Akumuliatoriaus talpą galima lengvai nuskaityti naudojant LED ekraną.

Aliuminio korpusas yra sustiprintas apsauginiais kampais, pagamintais iš aukštos kokybės plastiko, todėl yra ypač atsparus smūgiams. Prietaisas taip pat yra atsparus purslams, todėl puikiai tinka naudoti viduje ir lauke.

- Šviesos srautas: 1100 liumenų
- Šviesos diodas: COB LED 10W
- Integruotas ličio jonų akumuliatorius su saugos elektronika;
- 2 ryškumo lygiai: 100% / 50%;
- Įkraunamas per mikro USB jungtį:
- Baterijos talpos indikatorius;
- Šviesos spindulio nuotolis iki 52 m
- Veikimo laikas iki 4,5 val.
- Spalvos temperatūra 6500K (dienos šviesa);
- Atsparus purslams;
- Integruoti magnetai bazėje;
- 360° pasukamas rutulinis šarnyras;
- 360° besisukantis pakabinamas kabliukas;
- Matmenys (IxPxA) 9x6,1x8,7cm
- Svoris: 364 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera