Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Ši baterijomis valdoma rankinė „Ansmann“ lempa įtikina savo galinga elektronika ir kompaktišku dizainu. Iki 2400 liumenų ir 30 vatų COB šviesos diodas užtikrina optimalias apšvietimo sąlygas net ir sunkiai pasiekiamose vietose. Praktišką nešiojimo rankeną su laikančiu magnetu galima lanksčiai reguliuoti 180° kampu, todėl ji taip pat tarnauja kaip saugus pagrindas. Be to, mobili darbo lempa tarnauja kaip visavertis maitinimo blokas. Išmaniuosius telefonus galima lengvai įkrauti per USB išvestį.

Dėl integruotos įkraunamos baterijos tokios problemos, kaip per trumpi maitinimo laidai ar užkliuvimo pavojus, yra praeitis. Naudojant tris ryškumo lygius (100%, 50%, 25%), apšvietimo trukmę ir šviesos galią galima reguliuoti pagal poreikį. Įkraunama baterija su saugos elektronika visiškai įkraunama per 8 val.
Aliuminio korpusas yra sustiprintas apsauginiais kampais, pagamintais iš aukštos kokybės plastiko, todėl yra ypač atsparus smūgiams. Prietaisas taip pat yra atsparus purslams, todėl puikiai tinka naudoti viduje ir lauke.

- Šviesos srautas: 2400 liumenų
- Šviesos diodas: COB LED 30W
- Integruotas ličio jonų akumuliatorius su saugos elektronika - 3,7 V;
- 3 ryškumo lygiai: 100%, 50%, 25%;
- Įkraunamas per mikro USB jungtį:
- Veikimo laikas iki 8 val.
- Spalvos temperatūra 6500K (dienos šviesa);
- Atsparus purslams;
- Integruoti magnetai bazėje;
- 180° reguliuojamas stovas;
- Matmenys (IxPxA) 17,7x12,9x4,4cm
- Svoris: 725 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera