Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„HS20R Pro“ yra tvirtas ir patikimas belaidis rankinis prožektorius. Trys skirtingi šviesos diodai užtikrina nepriekaištingą, vienalytę ir ryškią šviesą, tiksliai pritaikytą Jūsų poreikiams. Funkcijoje, kurioje užsidega visi šviesos diodai, lempa pasiekia iki 1700 liumenų šviesos išvestį, o šviesos spindulio diapazonas yra iki 470 metrų. Galingas ličio jonų akumuliatorius su 10 400 mAh baterija aprūpina prožektorių reikiama energija. Kai akumuliatoriaus išsenka, prožektorius automatiškai išsijungia, kad būtų išvengta akumuliatoriaus bloko pažeidimo dėl visiško išsikrovimo.

Dėl mirksėjimo funkcijos ir oranžinės spalvos filtro, prožektorius idealiai tinka kaip įspėjamasis prietaisas kelių eismui, nes lempos galvutę galima pakreipti ir nustatyti šviesą. Tvirtas korpusas, pagamintas iš ABS plastiko, tinka naudojimui su darbo pirštinėmis.

Dėl naujausios mikrovaldikliu valdomos įkrovimo technologijos (su keturis kartus saugiu išjungimu- trumpasis jungimas, per didelis įkrovimas, gilus iškrovimas, perkrova), kuri buvo optimaliai pritaikyta prie ypatingų ličio baterijų savybių, įkrovimo procesas automatiškai nutraukiamas, kai tik akumuliatorius yra visiškai įkrautas. Todėl jo neįmanoma perkrauti, kas užtikrina maksimalų saugumą, gerą baterijos veikimą ir ilgą tarnavimo laiką.

- Profesionalus rankinis prožektorius, pagaminta iš tvirto ABS plastiko su įmontuota LED technologija;
- Itin ryškus dėl 3 šviesos diodų (CREE-LED), kurių galia 20 W;
- Įmontuota ličio jonų baterija (3,7 V / 10 400 mAh);
- Bepakopis pritemdymas, įspėjamosios šviesos funkcija ir atskiras šviesos šaltinių pasirinkimas, specialiai sukurti artimam, vidutiniam ir tolimam nuotoliui;
- 1700lm, maždaug 500m ir 7 val. veikimo laikas su 100% šviesumu! Atsižvelgiant į pasirinktą šviesos diodą, galima pasiekti daugiau nei 100 valandų apšvietimo laiką;
- Pavojaus įspėjimo režimas trunka nuo 200 iki 500 valandų, priklausomai nuo pasirinkto šviesos diodo;
- Ypač stiprus magnetas pritvirtina lempą prie visų metalinių daiktų;
- Gali būti naudojamas kaip avarinis apšvietimas;

Į pristatymą įeina: prožektorius, sieninis laikiklis, USB įkrovimo kabelis, oranžinės spalvos filtras, 2 varžtai, 2 kaiščiai.

Techninės specifikacijos:

Matmenys (IxPxA): 21,4 x 10,4 x 8,1 cm
Svoris: 990 g
Baterijos komplekte: 2 vnt
Baterijos tipas: Ličio jonų 3,7 V 5200 mAh
Baterijos svoris: 200 g

LED darbinis prožektorius WL200R:
- Profesionalus darbinis prožektorius su SMD LED technologija
- Tvirtas plastikinis korpusas su guminiu rankenos paviršiumi;
- Lempos rankena pasukama 340 °, kad būtų galima lanksčiai suderinti šviesą;
- Išskleidžiamas, pasukamas 360 ° kampu, kabliukas lempai pakabinti;
- Laikantys magnetai apatinėje rankenos pusėje;
- Ličio jonų akumuliatorius (3,7 V / 1550 mAh)
- Įkrovimo galimybė per USB maitinimo bloką (5V / 1000mA)
- Akumuliatoriaus įkrovos valdymo ekranas.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera