Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Kompaktiškas ir patogus EFA1 prožektorius iš Walther idealiai tinka kaip universalus kasdieninio naudojimo palydovas. Be AA baterijos (1,5 V mignon), galima naudoti 14500 tipo įkraunamą bateriją, kuri padidina galią iki 350 liumenų. Vos tik likusi įtampa nukrenta žemiau 25%, likusios talpos įspėjimas duoda signalą. EFA1 siūlo 4 ryškumo lygius: žemą, vidutinį, aukštą ir turbo (5/30/60/150 liumenų). Be to, prožektorius turi du specialius blykstės ir avarinio signalo režimus.

Ryškumo lygius ir specialius režimus galima valdyti šoniniu jungikliu, o įjungimas/išjungimas ir momentinė šviesa įjungiami galiniu jungikliu. Dėl šviesos intensyvumo atminties, prožektorius visada įsijungia nuo paskutinio naudoto lygio. EFA1 pagamintas iš kietai anoduoto aliuminio korpuso ir yra atsparus vandeniui pagal IPX8 standartą. Nuimamas nerūdijančio plieno segtukas taip pat leidžia patogiai jį nešiotis.

Į pristatymą įeina: prožektorius, nailono dėklas, riešo dirželis, baterija, pakaitinis sandariklis.

- Šviesos srautas: 5/30/60/150 liumenų
- Veikimo laikas: 2 val.
- Šviesos spindulio atstumas: 45 m
- 4 apšvietimo režimai: žemas/vidutinis/aukštas/turbo/blykstė/avarinis signalas;
- Suderinamos baterijos: AA 1,2 V, AA 1,5 V, 14500;
- Lustas: Nichia 319B;
- Atsparumas vandeniui: IPX8
- Įspėjimas apie liekamąją galią, žemesnę nei 25%;
- Galvos Ø: 23 mm
- Ilgis: 105 mm
- Svoris: 106 g

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera