Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

EFC1 prožektorius iš Walther yra idealus kasdienis palydovas. Dėl kompaktiško ir patogaus dizaino su nuimamu nerūdijančio plieno segtuku, EFC1 lengva nešiotis. Tvirtas aliuminio korpusas yra kietai anoduotas ir atsparus vandeniui pagal IPX8. Prožektorius gali būti valdomas su CR123 baterija (3V ličio), o naudojant 16340 tipo bateriją, šviesos išvesties galia padidėja iki 450 liumenų.

prožektorius turi keturis skirtingus ryškumo lygius: žemą, vidutinį, aukštą ir turbo (5/50/200/400 liumenų), taip pat specialių režimų blykstę ir avarinį signalą. Valdymas (įjungimas / išjungimas ir trumpalaikis apšvietimas) valdomas per galinį jungiklį, o ryškumo lygiai ir specialūs režimai įjungiami šoniniu jungikliu. Šviesos intensyvumo atmintis užtikrina, kad prožektorius įsijungs paskutinį kartą naudotu lygiu. Be to, prožektorius turi likutinės talpos įspėjimą, kuris duoda signalą, kai liekamoji įtampa yra mažesnė nei 25%.

Į pristatymą įeina: prožektorius EFC1, nailono dėklas, riešo dirželis, ličio jonų baterija 21700, įkrovimo laidas, pakaitinis sandariklis.

- Šviesos srautas: 5/50/200/400 liumenų
- Veikimo laikas: iki 30 val.
- Šviesos spindulio atstumas: iki 110 m
- 4 apšvietimo režimai: žemas/vidutinis/aukštas/turbo/blykstė/avarinis signalas;
- Suderinamos baterijos: CR123, 16340;
- Lustas: Luminus SST40;
- Atsparumas vandeniui: IPX8
- Įspėjimas apie liekamąją galią, žemesnę nei 25%;
- Galvos Ø: 25,4 mm
- Ilgis: 86 mm
- Svoris: 105 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera