Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

,,ANSMANN" profesionalus 10W LED prožektorius ,,M900P" stebina optimaliomis korpuso proporcijomis ir neslidžiu paviršiumi. Lempos korpusas pagamintas iš tvirto ABS plastiko. Jo pranašumas yra tas, kad šaltu oru medžiaga taip neatvėsta. Tai optimizuoja ergonomiką ir naudojimo patogumą.

Naujausia „CREE“ 10 W LED technologija, labai efektyvi reflektorių sistema ir keturios mikrovaldikliu valdomos šviesos funkcijos optimizuoja prožektorių optimaliam šviesos srautui ir šviesos diapazonui pasiekti. „Boost“ režimu galite pasiekti iki 240 m šviesos diapazoną, kad galėtumėte atpažinti objektus, esančius toli tamsoje. Prožektorius yra nepralaidus vandeniui iki 1 m gylio ir atsparus smūgiams iki 1 m aukščio. Tai maksimaliai padidina jo tarnavimo laiką ir apsaugo naudojant esant stipriam lietui.

10 W LED prožektorius ,,M900P" pasiekia itin ryškų 930 liumenų šviesos srautą. Skirtingų apšvietimo režimų dėka, prožektorius gali nepertraukiamai veikti iki 20 valandų. Labai efektyvios atšvaitų sistemos dėka, galima pasiekti iki 240 m pločio šviesos spindulį. Šviesos diodo tarnavimo laikas yra apie 10 000 valandų.

- Šviesos šaltinis: 1x CREE aukštos kokybės LED šviesos diodas, 10 W;
- Šviesos režimai: Aukštas (100%), Eko (ekologiškas), Boost (laikykite nuspaustą jungiklį), stroboskopas (ilgas paspaudimas)
- Šviesos išvestis: ilki 930 liumenų
- Apšvietimo diapazonas: iki 240 m
- Veuikimo laikas: iki 20 valandų
- Apsaugos klasė: IP67, atsparus smūgiams iki 1 m aukščio
- Labai efektyvi atšvaitų sistema, užtikrinanti optimalų šviesos srautą ir diapazono optimizavimą;
- Lempos galvutė pagaminta iš ypač tvirto aliuminio, lempos korpusas pagamintas iš tvirto ABS plastiko;
- Matmenys: ilgis 17,4 cm, Ø 4 cm
- Svoris: 96 g (be baterijų)
- Įskaitant 4x AA-tipo baterijas ir riešo dirželį.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera