Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Įkraunamas aukščiausios kokybės prožektorius „Ledlenser P7R Signature“ pasiekia iki 2000 liumenų šviesos srautą ir pasižymi ypač natūraliu spalvų perteikimu (CRI 80). Kietas anoduotas paviršius, užtikrinantis papildomą apsaugą nuo nusidėvėjimo ir korozijos, taip pat apsauga nuo dulkių ir vandens (apsaugos klasė IP68), yra ypač tvirtas ir patvarus. Daugybė funkcijų pabrėžia aukščiausios kokybės charakterį, pavyzdžiui, nenutrūkstamas žibinto fokusavimas ir pritemdymas, taip pat sukamasis jungiklis šalia priekinio jungiklio, kuris siūlo keturias laisvai priskirtinas ir programuojamas jungiklio padėtis. Raudona papildoma lemputė korpuso šone užtikrina labai gerą naktinį matymą tamsoje. Akumuliatorius patogiai įkraunamas naudojant magnetinį įkrovimo kabelį ir sieninį laikiklį.

- Aukščiausios klasės prožektorius su 2000 liumenų šviesos srautu;
- Daugybė patikrintų „Ledlenser“ technologijų ir ypač natūralus spalvų atkūrimas (CRI 80);
- Režimo jungiklis, suteikiantis tiesioginę prieigą prie individualių apšvietimo funkcijų, naudojant „Smart Light“ technologiją;
- Raudona papildoma lemputė korpuso šone, kad būtų galima matyti naktį;
- Kieta anoduota korpuso medžiaga papildomai apsaugo nuo nusidėvėjimo ir korozijos;
- Patogus akumuliatoriaus įkrovimas naudojant sieninį laikiklį ir magnetinę įkrovimo sistemą.

Techninės specifikacijos:
- Apšvietimo diapazonas: 330 m
- Ilgis: 158 mm
- Šviesos išvestis: 2000 liumenų
- Veikimo laikas: 90 valandų
- Atsparus vandeniui iki IP68
- Maitinimas: 1x baterija

Į pristatymą įeina: „Led Lenser P7R“ prožektoeius, magnetinis įkrovimo kabelis, riešo dirželis, diržo maišelis, laikiklis ir 1x akumuliatorius.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera