Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Galingas LEDprožektorius su aukštos kokybės baterija ir USB-C įkrovimo jungtimi. „P81“ daro įspūdį paprastu valdymu ir stipriu 2600 ANSI liumenų šviesos srautu. Ant lęšio vainiko yra rutuliai, pagaminti iš kietos deimantinės keramikos, galimi naudoti kaip stiklo trupintuvai. Šis tvirtas LED prožektorius yra visiškai atsparus vandeniui ir smūgiams. Dėl integruoto šviesos diodo „NEXTORCH P81“, pasiekiamas maksimalus 310 metrų apšvietimo diapazonas. Korpusas pagamintas iš kosminėje aviacijoje naudojamo aliuminio. Nepaisant patogaus 174 g svorio, „NEXTORCH P81“ yra nepaprastai tvirtas. Valdymas per šoninį jungiklį, kuris susideda iš dviejų dalių: priekinė, šiek tiek pakelta dalis avarijos atveju nedelsiant įjungia stroboskopinę blykstę. Ilgaamžis ličio jonų akumuliatorius užtikrina 2 valandų veikimą esant didžiausiam apšvietimo lygiui (2600 liumenų). Šoniniame ekrane pateikiama informacija apie akumuliatoriaus būseną. „NEXTORCH P81“ įkraunamas per integruotą USB-C jungtį.

Į pristatymą įeina: ,,NEXTORCH P81 LED" prožektorius, įkraunama ličio jonų baterija (21700 su 4800mAh), dirželis, USB-C įkrovimo laidas, du pakaitiniai sandarinimo žiedai.

- LUMINUS SST-70 LED šviesos diodas;
- Šviesos išvestis: 570 lm / 40 lm / 2600 lm / momentinė šviesa / stroboskopas;
- Apšvietimo diapazonas 140 m / 35 m / 310 m
- Veikimo laikas 4 val. 30 min. / 38 val. / 2 val.
- Atsparumas vandeniui: IPX7
- Matmenys: 161 x 28,5 x 35 mm
- Svoris: 174g (be akumuliatoriaus).

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera