Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Prožektorius „Walther GL2000 r“ yra labai patobulintas modelio „GL1500r“ įpėdinis. Maksimali galia padidinta ne tik iki 2400 liumenų veikiant su akumuliatoriumi, bet ir 2700 liumenų veikiant su baterijomis. Valdymas taip pat yra daug patogesnis dėl „Code144“ programavimo. Tokiu būdu galima iš anksto užprogramuoti 6 skirtingas ryškumo lygių grandines: mažinti ryškumą, didinti ryškumą, tik 100%, tik 40%, 10% su padidinimu pagal poreikį ir mėnulio su padidinimu pagal poreikį. „GL2000r“ siūlo vartotojui tinkamą schemą kiekvienai situacijai vos keliais paspaudimais.

Yra galimybė prožektorių įkrauti per USB jungtį, taip pat praktiška maitinimo banko funkcija, su kuria mobilųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį galima įkrauti toli nuo bet kurio lizdo. Avarinė blykstė (švyturys) papildo įvairias funkcijas. Reguliuojamas fokusavimas garantuoja optimalų šviesos lauką nuo plačios išsklaidytos šviesos iki tolimo spindulio.

Kaip alternatyvus maitinimo šaltinis taip pat gali būti naudojamos 6x CR123 baterijos, su kuriomis maksimali galia gali būti padidinta iki 2700 liumenų.

Šviesos diodas: LED Cree XHP50
Šviesos srautas: iki 2700 liumenų
Šviesos spindulio atstumas: iki 400 m
Veikimo laikas: iki 300 valandų
Ryškumo lygiai: 100%, 40%, 10%, Moon;
Maitinimo šaltinis: įkraunama baterija (įtraukta), alternatyva 6x CR123;
Matmenys: ilgis 20 cm, korpuso Ø 4,5 cm
Svoris: 485 g

Į pristatymą įeina: baterija, diržo žiedas, transportavimo dėklas, 220V maitinimo adapteris, Mikro USB laidas.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera