Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Robens 8 L“ vandeniui atsparus kelioninis krepššys visiems Jūsų drabužiams ar kitoms vertybėms, kurios turėtų vengti drėgmės.

Maišas pagamintas išš mechaniniams pažeidimams atsparaus poliesterio, kuris papildomai sutvirtintas PU danga, t.y. poliuretanu. Danga užpildo visas medžiagoje esančias skylutes ir sukuria plėvelęs efektą. Tokiu budu mašas įgauna atsparumą vandeniui 5000 mm lygiu.

„Robens“ turistiniame krepššyje taip pat panaudotos sustiprintos siūlės, kurios puikiai apsaugo jautriausius konstrukcijos elementus. Maišas užsegamas tvirta sagtimi, kuri apsaugo turinį nuo vandens patekimo į vidų.

„Robens“ maišas rekomenduojamas visų rūššių kelionėms, kurių metu planuojate būti tiesioginiame kontakte su didele drėgme. Puikiai tiks stovyklaujant, plaukiant baidarėmis, taip pat bet kokiai veiklai, susijusiai su laiko praleidimu lauke. Krepššys gali buti naudingas net žygiuojant ir važiuojant dviracču, nes jis efektyviai apsaugos Jūsų vertybes nuo staigaus lietaus ir balų.

Lengvas ir kompaktišškas, sulankstytas krepššys neužima daug vietos, todel puikiai tiks kaip priedas prie bet kokios įrangos.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera