Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Praktiškas kempingo dušas, kurį galima naudoti visur, kur nėra tekančio vandens. Ar stovyklavimas, žygiai ar kita veikla lauke: siurblio korpusas tiesiog panardinamas į indą su švariu vandeniu, dušo galvutė pritvirtinama norimame aukštyje ir siurblys įjungiamas. Po dušu galite maudytis ne ilgiau kaip 60 minučių. Siurblio korpuse sumontuotas plaunamas filtras. Maksimali vandens temperatūra neturi viršyti 40°C, kitaip medžiaga gali būti pažeista.

Dušas pasiekia iki 2,5 litro per minutę vandens srautą, kurį maitina ličio jonų baterija (3,7 V 2200 mAh). 1,8 metro ilgio žarna leidžia pritvirtinti dušo galvutę prie automobilio lango, naudojant pridedamą tvirtinimo medžiagą (dušo galvutės laikiklį, siurbtuką, plastikinį kabliuką). Tiek maitinimo mygtukas, tiek įkrovimo lizdas yra atsparūs vandeniui. Baterija įkraunama per USB jungtį. Visiškai įkrauti reikia 2–5 valandų. Yra pakrovimo indikatorius.

Į pristatymo komplektą įeina siurblio korpusas su dušu, taip pat dušo galvutės laikiklis, siurbtukas, plastikinis kabliukas ir įkrovimo laidas.

Vandens debitas: 2,5L/min vidutiniškai
Baterija: 3,7 V 2200 mAh (ličio jonų baterija)
Žarnos ilgis: 1,8m
Darbo laikas: 45-60 minučių (visiškai įkrautas)
Įkrovimo laikas: 2-5 valandos
Maksimali vandens temperatūra: 40°
Maitinimo jungiklis/įkrovimo prievadas: atsparus vandeniui
Su įkrovos indikatoriumi
Siurblio matmenys IxPxA): 82 x 62 x 151 mm

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera