Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Termovizoriaus „Leica Calonox View“ atpažinimo diapazonas paremtas aukštos klasės vanadžio oksido jutikliu su 640 × 512 pikselių ir 12 µm pikselio dydžio raiška. Nuotraukų ir vaizdo įrašymo funkcija – su 16 GB vidine atmintimi. Naudojant „Calonox View App“ programėlę, atvaizdus ir vaizdo įrašus galima įkelti į išmanųjį įrenginį arba laidu – į kompiuterį. Tiesioginiai vaizdai gali būti stebimi mobiliuoju telefonu.

Pasirinkus stebėjimo taikinio dydį 1,7 × 0,5 m, jį galima pamatyti net iki 3000 m atstumu, atpažinti – už 1000 m, o tiksliai identifikuoti – už 500 m

Skaitmeninį didinimą galima nustatyti net iki 10 kartų. LCOS 1280 × 960 pikselių ekranas ir paties gamintojo atvaizdo optimizacija (Leica Image Optimization – LIO™).

42 mm skersmens objektyvas ir 2,5 karto bazinis optinis didinimas užtikrina puikų matymo lauką, todėl jis idealiai tinka stebėti iš arti.

Keturi didelio kontrasto vaizdo režimai detalėms atpažinti: „White Hot“, „Black Hot“, „Red Hot“ ir „Rainbow“.

Pristatymas: „Calonox View“ termovizorius, minkštas dėklas, įkrovimo laidas, dirželis nešiojimui, servetėlė valyti lęšiams, gamybos sertifikatas.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera