Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Galingas ir tikslus nuotolio matuoklis „Nikon Laser 30“, tvirtas ir kompaktiškas. Itin greitai matuojamas iki 1460 m atstumas (maždaug 0,3 sekundės). Priklausomai nuo situacijos, galite pasirinkti vieną iš keturių matavimo režimų. Naudojant galingą ir akims saugų lazerį (1M klasė), atstumą iki taikinio išmatuosite saugiai ir tiksliai. Idealiai tinka matuoti įvairių objektų (antenos, elektros stulpai ir laidai, medžiai) atstumus ar aukštį. „Hyper-Read“ funkcija leidžia matavimo rezultatus gauti jau po 0,3 sekundės, nepaisant koks atstumas matuojamas.

Naudojant aukštos kokybės optinį vaizdo ieškiklį su 6 kartų didinimo funkcija ir daugiasluoksne lęšio danga, užtikrinamas ypač didelis aiškumas ir tikslumas. Didelis okuliaras leidžia patogiai žiūrėti, o pakankamas atstumas tarp išėjimo vyzdžio užtikrina aukštą komforto lygį net ir dėvint akinius. Raudonas „OLED“ ekranas ir taikinio fiksavimas su automatiniu ryškumo reguliavimu įgalina optimalų kontrastą pagal esamą apšvietimą.

„Laser 50“ yra sukurtas naudoti lauke ir atlaiko įvairias oro sąlygas. Tvirtas korpusas pagamintas iš magnio lydinio, drėgmei atspari konstrukcija apsaugo nuo rūko, dulkių, vandens ir temperatūros svyravimų.

Matavimo atstumas: 1820 m
Matavimo diapazono kampas: ± 89º
Maksimalus matavimo atstumas (medžiai): 1370 m
Maksimalus matavimo atstumas (žvėrys): 1000 m
Faktinis atstumas: 0,1 m / Horizontalus atstumas: 0,1 m / Aukštis: 0,1 m / Kampas: 0,1 °
Matavimo tikslumas: (tikrasis atstumas) ± 0,75 m (mažesnis nei 600 m atstumas) / ± 1,00 m (atstumas nuo 600 iki 1000 m) / ± 1,50 m (nuo 1000 m atstumo)
Didinimo funkcija: 6x
Objektyvo skersmuo: 21 mm
Išėjimo vyzdžio atstumas: 18 mm
Matmenys: 110 x 74 x 41 mm
Svoris (be akumuliatoriaus): 180 g
Darbinė temperatūra: nuo –10 ° iki +50 °
Maitinimo šaltinis: 3 V ličio baterija (CR2)

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera