Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Žiūronai „Swarovski Optik CL Companion 8x30 B“ suteikia Jums laisvę pasirinkti savo žiūronų ir priedų derinį. Naująjį „CL Companion“ galima įsigyti su trimis unikaliais priedų paketais. Kiekvienas jų yra puikiai suderintas medžiagos ir spalvos atžvilgiu, kad pabrėžtų Jūsų asmeninį stilių.

Galimi šie 3 priedų paketai:
- Wild Nature - klasika su patirtimi. „Wild Nature“ aksesuarų pakuotė daro įspūdį dėl savo funkcinio krepšio ir diržo, pagaminto iš itin patvarios medžiagos;
- Urban Jungle - atraskite miestą iš naujo, jo židinius, perlus ir netikėtus gamtos kampelius. Su „Urban Jungle“ priedų paketu būsite pasirengę jaudinantiems įspūdžiams kasdien. Tai rinkinys sportiškiems ir funkcionaliems žmonėms, kurie į gyvenimą žvelgia atviromis akimis;
- Northern Lights - toks pat tikras ir nesumeluotas kaip atšiauri šiaurės gamta. „Northern Lights“ aksesuarų pakuotėje rasite natūralios vilnosdėklą, pagamintą naudojant tvarios gamybos metodus. Pagamintas iš 100% natūralių medžiagų, ši aksesuaras apsaugos Jūsų žiūronus bet kokiu oru.

„Companion 8x30“ garantuoja puikius vaizdus ypatingo, net 132 m matymo lauke. Įspūdinga 8x didinimo funkcija leidžia ramiai stebėti gamtą. Tai puikus kompanionas nepakartojamai kelionių patirčiai.

Spalva: žalia, priedų paketas: Wild Nature;
Išėjimo vyzdžio atstumas iki akies: 16 mm
Matymo laukas (laipsniais): 7,6
Akinių nešiotojų matymo laukas (laipsniais): 7,6
Dioptrijų kompensacija (dpt): ± 4
Šviesos pralaidumas: 90 %
Prieblandos koeficientas pagal ISO: 14132-1: 15.5
Funkcinė temperatūra: nuo –25 ° C iki +55 ° C
Laikymo temperatūra: nuo –30 ° C iki +70 ° C
Sandarumas: 4 m gylis

Didinimo funkcija: 8x
Objektyvo skersmuo: 30 mm
Išėjimo vyzdžio skersmuo: 3,8 mm
Saulėlydžio veiksnys: 15,5
Matymo laukas (100m): 132 m
Aukštis / plotis: 127 x 118 mm
Svoris: 490 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera