Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Ranger 10x42“ žiūronai su integruotu lazeriniu nuotolio matuokliu (LRF) sujungia naujovišką dizainą, tobulą ergonomiką ir maksimalų tikslumą viename gaminyje. Unikalus dizainas, kuriame yra visa elektronika, leidžia patogiai valdyti ir tiksliai matuoti bet kurioje situacijoje. Ryškus ekranas ir integruotas kampo kompensavimas leidžia atlikti paprastus ir tikslius matavimus, kad užtikrintumėte medžioklės sėkmę. Su legendiniu tvirtumu, kuris išskiria kiekvieną „Steiner“ gaminį, „Ranger LRF“ pakelia jūsų medžioklę į visiškai naują lygį.

- Naujas dizainas: „Roof“ prizmės konstrukcija vietoj gerai žinomo „Porro“ stiklo leidžia sukurti naują novatorišką dizainą su optimizuotu valdymu šlapioje aplinkoje.
- Tinkamas ekrano ryškumas kiekvienoje situacijoje. „Ranger LRF“ ne tik stebina neįtikėtinu kontrastu ir optiniu našumu, integruotą sąsają taip pat galima reguliuoti priklausomai nuo aplinkos.
- Kaip papildoma funkcija ambicingiems šauliams, sumontuotas inklinometras rodo atitinkamą kampą. Ši savybė ypač reikalinga atstumams, kurių aukštis skiriasi, kad būtų galima geriau įvertinti kulkos pataikymo tašką.
- Ypatingas tvirtumas. Aliuminio korpusas leidžia sukurti tvirtą ir patikimą konstrukciją, su kuria pasiekiamas iki 11G atsparumas smūgiams. Dėl azoto užpildo į vidų nepatenka nei dulkės, nei nešvarumai, nei gali susidaryti kondensatas.

- Veikimo diapazonas: nuo –20 °C iki +50 °C
- Šviesos intensyvumas: 17,64
- Atstumo matavimas: nuo 25 iki 1800 metrų
- Greitas artimas fokusavimas;
- Didelio kontrasto vaizdas;
- Atsparumas vandeniui iki 1 m
- Azoto užpildas;
- Guminė danga „NBR-Longlife“;
- Ergonomiški, pasukami okuliarai.

Didinimo funkcija: 10x
Lęšio skersmuo: 42 mm
Išėjimo vyzdžio skersmuo: 4.2 mm
Prieblandos veiksnys: 20.49
Matymo laukas 1000 m atstumu: 105 m
Artimiausias fokusuojamas nuotolis: 5 m
Aukštis/plotis: 210x140 mm
Svoris: 1100 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera