Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

DG yra pirmasis tolimojo nuotolio optinis prietaisas, leidžiantis identifikuoti stebėjimus, juos užfiksuoti ir dalytis su bendraminčiais. 8x didinimo funkcija leidžia jaustis dar arčiau veiksmo.

Paspaudus mygtuką, stebėjimai perkeliami į išmanųjį telefoną su „Merlin Bird ID“ arba „dG Mammals“ programėlėmis. Integruotas „WiFi“ viešosios interneto prieigos taškas leidžia keliems asmenims matyti stebėjimus tiesioginiame sraute.

„DG“ atskleidžia savo inovacinį potencialą kartu su išmaniuoju telefonu. Norint prijungti dG prie mobiliųjų įrenginių, reikalinga „SWAROVSKI OPTIK dG“ programėlės. Ji taip pat užmezga ryšį su tokiomis programomis kaip „Merlin Bird ID“ ir „dG Mammals“, kurios leidžia identifikuoti ir dalytis atradimais. Programos yra prieinamos visiems įprastiems išmaniesiems telefonams „App Store“ ir „Google Play“.

Funkcinė temperatūra: -10 ° C / + 50 ° C
Laikymo temperatūra: -30 ° C / + 70 ° C
Sandarumas: 1 m / 30 min (= IP 67)
Skiriamoji geba (efektyvi): 13 MP (4192 x 3104 piks.)
Vaizdo raiška: HD 1280 x 720 px / VGA 640 x 480 px
Ličio jonų baterija 2600 mAh
Baterijos veikimo laikas: 3,5 - 6 val
Didžiausias galimas stebėtojų kiekis: 5

Į pristatymą įeina: USB-C 2.0 įkrovimo laidas, patogus dėklas, dG nešiojimo dirželis, apsauginis okuliaro dangtelis, naudojimo instrukcija ir valymo šluostė.

Didinimo funkcija: 8x
Objektyvo skersmuo: 25 mm
Išėjimo vyzdžio skersmuo: 17 mm
Matymo laukas (1000m): 119 m
Aukštis / plotis: 142 x 115 mm
Svoris: 550 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera