Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Swarovski Optik“ teleskopų kokybės kriterijai: prieš pristatymą patikrinama kiekvieno teleskopo vaizdo ir medžiagos kokybė. Visi objektyvai ir prizmės užtikrina tikslius, didelio kontrasto vaizdus su natūralių spalvų atkūrimu net ir esant didžiausiam padidinimui. Patentuota „Swarotop®“ arba „Swarodur®“ danga sumažina paviršiaus atspindį, kuris paprastai yra 4–6%, iki 0,2% lęšiui ir prizmei. Rezultatas: akivaizdžiai ryškesni, didesnio kontrasto vaizdai.

Dėl vidinio fokusavimo visi ATS/STS objektyvo moduliai yra atsparūs vandeniui iki 4 m vandens gylio, dėl azoto užpildymo nerasoja, o dėl apsauginio stiklo yra atsparūs dulkėms ir nešvarumams net be okuliaro. 100% funkcinis patikimumas temperatūroje nuo -20 °C iki +55 °C. Lengva, itin stabili ir nerūdijanti aliuminio korpuso konstrukcija. Bajonetinė jungtis greitam, tyliam okuliaro keitimui ir stabiliam fiksavimui. Triukšmą ir smūgius sugeriantis korpusas pagamintas iš neslidžios gumos.

Lengvai valoma lęšių danga. Lęšiai padengti aukštųjų technologijų danga, naudojant nanotechnologinius procesus, tai labai palengvina lęšių valymą. Taip pat apsaugo optiką ir užtikrina ilgalaikį aiškų vaizdą.
HD (didelės raiškos) ženklintuose įrenginiuose naudojamas stiklas, kurį ypač sunku apdoroti. Taip išvengiama net mažiausių chromatinių zonų klaidų likučių, o vaizdai atkuriami dar tikslesni. Visi „Swarovski Optik“ stebėjimo teleskopai buvo sukurti bendradarbiaujant su tarptautiniais ekspertais specialiai paukščių ir gamtos stebėjimui. Rezultatas: mobilūs, kompaktiški teleskopai su išskirtine vaizdo kokybe.

Didinimo funkcija: 25-50x
Matymo laukas: 36 - 20 m/100 m
Objektyvo skersmuo: 65 mm
Ilgis: 370mm
Svoris: 1405g


 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera