Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

"Steiner Nighthunter 8x30 LRF" yra aukštos kokybės žiūronai, pasižymintys unikaliomis savybėmis. Šiuose kompaktiškuose medžiokliniuose žiūronuose suderintas didelis našumas tamsiuoju paros metu ir labai tikslus atstumo matavimas naudojant lazerinę technologiją. Todėl tai puikus žiūronas laukinei gamtai stebėti.

Nighthunter 8x30 LRF sukurtas pagal patikrintą 8x30 formulę, kuri jau kelis dešimtmečius yra laukinės gamtos žiūronų standartas. Dėl specialios "Steiner" didelės raiškos lęšių dangos sukuriamas puikus šviesos pralaidumas, kuris net ir sutemus užtikrina labai kokybišką vaizdą. Vaizdas aštrus, natūralių spalvų, kontrastingas, o atspindžiai sumažinti iki minimumo. Kontūrai aiškiai matomi net esant silpnam apšvietimui ar sutemus. Be to, dėl sportinės automatinio fokusavimo sistemos šie žiūronai visada "fokuse" nuo 20 m iki begalybės.

Žiūronai turi integruotą tolimatį, akimirksniu lazeriu tiksliai nustatomas atstumas iki 1 860 jardų, skenavimo režimas nuolat matuoti judančius taikinius.

Specifikacijos:

Padidinimas: 8x
Vandens nepralaidumas: Taip
Matymo laukas (1000 m atstumu): 114 m
Darbinė temperatūra (T-T): -40 - 80 °C
Svoris: 795 g
Objektyvo dangtelis: Taip
Apsauginis dangtelis nuo lietaus: Taip
Dėklas: Taip

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera