Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Geriausias produktas medžiotojams ir šauliams - aiškiausi vaizdai, unikalus ergonomiškas dizainas ir greiti, patikimi matavimai. Aukščiausia optinė kokybė, puiki mechanika ir tvirta, plona konstrukcija suteikia galimybę šiuo žiūronus perduoti kitoms kartoms.

Naujieji „Leica Geovid 3200.COM“ modeliai atstumą matuoja tiksliai ir nuolatos, nepaisant didelių atstumų, vėjo ir blogų oro sąlygų. Sukurkite ir išsaugokite individualius balistinius profilius
greitai ir patogiai naudodamiesi „Leica Hunting“ programa. Duomenų perkėlimas atliekamas tiesiog mygtuko paspaudimu. „Geovid“ modeliai leidžia išmatuoti atstumą iki 2900 m (3200 jardų) ir kartu su specialiai sukurta „Leica Hunting App“ programėle atskirus balistikos nustatymus patogia įvesti išmaniajame telefone. Pirmą kartą „Leica Geovid 3200.COM“ yra integruotas „Bluetooth“ modulis, kuris kartu su „iOS“ ir „Android“ skirta „Leica Hunting App“ programėle suteikia neribotą laisvę ir tikslumą matuojant atstumą. Naudodamiesi nemokama programėle, išmaniajame telefone galima patogiai sukonfigūruoti individualius balistikos nustatymus ir ginklui tinkamą kalibrą.

„Leica“ balistinė programa ABC apskaičiuoja individualias balistinės išvesties vertes pagal kalibrą, kulkos tipą, trajektoriją ir svorį. Tikslus atstumas ir korekcija apskaičiuojama remiantis įvestimis, kurios per „Bluetooth“ perduodamos „Leica Geovid 3200.COM“. Skaičiuodamas atstumą, „Geovid“ atsižvelgia tiek į temperatūrą, oro slėgį, tiek į reljefo kampą. „Geovid 3200.COM“ turi savaime apsišviečiantį LED ekraną, kuris matuojamus duomenis rodo ypač lengvai skaitomu būdu esant bet kokioms šviesos ir oro sąlygoms. Pažymėtina ir itin greitas nuskaitymo režimas, kuris kas 0,3 sekundės fiksuoja aplinką ir taikinius, bei tiksliai parodo norimus matavimo rezultatus. Iki 182 m, „Geovid 3200.COM“ pateikia išmatuotas vertes dešimtainiais žingsniais, o tai ypač suteikia lankininkams daug tikslesnę informaciją.

Naujieji „Leica Geovid“ modeliai pasižymi išskirtiniu šviesos intensyvumu ir puikiu šviesos pralaidumu, daugiau nei 90%. Patentuotos „Perger-Porro“ prizmės su HD optikos dizainu ir optimizuota „Leica“ diafragmos sistema garantuoja puikų atspindžių slopinimą ir maksimalų kontrastą bet kokiose medžioklės situacijose. Naujieji „Geovid“ modeliai išlieka itin kompaktiški, jie vargu ar yra didesni už panašius įprastus žiūronus, su kuriais medžiotojai turi apsieiti be lazerinio nuotolio matuoklio.

Didinimo funkcija: 8x
Objektyvo skersmuo (mm): 42 mm
Išėjimo vyzdžio skersmuo: 5,2 mm
Saulėlydžio veiksnys: 18,3
Matymo laukas (1000m): 130 m
Artimiausias fokusuojamas atstumas: 5 m
Aukštis / plotis: 178 x 125 mm
Svoris: 975 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera