Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Leica Geovid R“ modeliams būdinga aukštos kokybės lęšiai, maksimalus opto-mechaninis patikimumas, tikslus atstumo matavimas ir tvirta balistika. Žiūronai sujungta geriausias optines ir lazerines technologijas.Žiūronai veikia su CR2 baterija. Žiūronai komplektuojami su neopreno dirželiu, apsauginiais objektyvo ir okuliaro dangteliais, baterija ir „Cordura“ dėklu.

- Tikslus atstumo matavimas. „Leica Geovid“ modeliai yra žinomi medžioklės pasaulyje dėl tikslaus atstumo matavimo. Lazerinę atstumo matavimo technologiją lengva patikimai naudoti bet kokiomis oro sąlygomis;
- Tvirta konstrukcija. Šie žiūronai yra sukonstruoti taip, kad sėkmingai veiktų bet kokioje situacijoje. „Geovid R“ aprūpinti tvirtu, smūgius sugeriančiu guminiu šarvavimu. Aliuminio korpusas užtikrina optimalią visų jautrių vidinių dalių apsaugą;
- EHR balistinė funkcija. Dėl EHR funkcijos nereikia jokių papildomų žinių ar balistikos programavimo. Tai užtikrina didesnį saugumą ir tikslumą. EHR balistinė funkcija rodoma iki 550 m atstumu. Matavimo diapazonas tiesiniams matavimams iki 1100 m.

Didinimo funkcija: 8x
Objektyvo skersmuo: 42 mm
Išėjimo vyzdžio skersmuo: 5,25 mm
Saulėlydžio veiksnys: 18,3
Matymo laukas (1000m): 125 m
Artimiausias fokusuojamas nuotolis: 5,6 m
Aukštis / plotis: 173 x 125 mm
Svoris: 960 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera