Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Naudodami dėklą „Gear Fit 2.0 Pursuit Bruiser“ iš „Allen“ būsite pasiruošę bet kokiai medžioklei!

Dėl universalių kišenių, dėklas suteikia pakankamai vietos visai reikiamai įrangai. Pagrindinis skyrius tinka tiek ginklams su optiniais taikikliais, tiek be jų, o dvi didelės priekinės kišenės suteikia vietos taikymosi lazdoms, trikojams ar net drabužiams bei papildomai įrangai. Reguliuojamas atvartas taip pat leidžia susidėti didelius priedus. Be to, šovinius ir dėtuves galima saugiai laikyti galinėse kišenėse arba skyriuje su užsegimu.

Patvarios ir lengvai valomos dvigubo tankio putos puikiai apsaugo ginklą sandėliuojant ir transportuojant. Be to, didelėse kišenėse yra tvirti užtrauktukai, kurie leidžia greitai pasiekti ginklą ir įrangą, bei suteikia papildomo saugumo. Taip pat yra galimybė užrakinti dėklą pakabinama spyna (nepridedama).

Dėkle yra du nešiojimo dirželiai, taip pat paminkštinta petneša, kuri yra pilnai reguliuojamas ir tvirtinama D-formos žiedo kilpomis abiejose pusėse.

Išoriniai matmenys (IxPxA): 124,5 x 26,7 x 6,4 cm
Medžiaga: poliesteris.
Spalva: ruda ir maskuojama.
Svoris: 953 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera