Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Wald & Forst“ dėklas pasižymi atsparumu smūgiams ir tvirtumu, kurį iš dalies lemia apdorotas, atsparus poliesteris. Viduje naudojamas storas putplasčio paminkštinimas, kad jūsų ginklas visada išliktų nepažeistas net ir stipraus smūgio atveju. Minkštas dėklas apsaugo ginklą ir optinį taikiklį nuo subraižymo. Maždaug 135 cm ilgio ir 32 cm pločio vidiniais matmenimis šis dėklas išsiskiria iš įprastų dėklų ir tinka visiems ginklams su atramomnins ir (arba) kompensatoriais. Dirželį galima susidėti kišenėje.

Rakinamas dvigubas užtrauktukas leidžia saugiai ginklą transportuoti. Tuo pačiu metu dvi pritvirtintos užtrauktuku užsegamos šoninės kišenės suteikia pakankamai vietos šaudymo lazdai, kompensatoriui, žiūronams ir kitiems medžioklės reikmenims. Neslystantis padas su Velcro juosta užpakalinėje dalyje neleidžia dėklui slysti ir apvirsti. Dėl patogiai paminkštintų nešiojimo rankenų ir dviejų reguliuojamų  petnešų dėklą galima nešioti tiek rankoje, tiek ant nugaros.

Spalva: alyvuogių žalia.
Išoriniai matmenys (IxPxA): 140x34x8,5 cm
Vidiniai matmenys (IxP): 135x32 cm
Dvigubas užtrauktukas.
Neslystantis padas.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera