Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Balsin buožės alyva grąžina senai buožei nuostabų blizgesį, apsaugo nuo puvimo ir pelėsių.

Neapdirbtos medienos atspalvio suteikimui arba spalvos paryškinimui naudokite raudonai rudą arba tamsiai rudą alyvą. Norėdami pagilinti medienos ornamentus bei priežiūrai po medžioklės, naudokite šviesų atspalvį.

Naudojimas: nušlifuokite medienos paviršių su šlifavimo popieriumi (280) nelygumams pašalinti. Tada išlyginkite paviršių (400) ir nuvalykite jį su medžiagos skiaute nesiveliančiu paviršiumi. Jei paviršius turi aiškių nelygumų, prieš šlifuodami nudildinkite juos su medžio dilde.

Teptuku lygiai užtepkite Balsin alyvą ant lygaus, nedulkėto ir nepūkuoto paviršiaus. Norėdami ryškesnės spalvos, dažymą galite pakartoti kelis kartus kas antrą dieną. Po paskutinio dažymo ištrinkite priemonę minkšta medvilnine medžiagos skiaute. Taip Jūsų ginklo buožės paviršius įgaus gražų šilkinį matinį spindesį ir bus apsaugotas nuo lietaus, drėgmės, puvimo ir pelėsių.

Spalva: tamsi
Talpa: 500 ml

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera