Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Ideali priemonė vamzdžių valymui. Išbandytas Vokietijos armijos karinių tyrimų institute.

„Robla Solo“ sudėtyje yra specialiai sukomplektuotos medžiagos, kurios pašalina ne tik vario, žalvario, cinko likučius bet ir šviną, kuris gali būti pražūtingas ginklo taiklumui. Plienas, chromas ir nikelis yra chemiškai neutralūs „Robla Solo“ valikliui.

Naudojimas: jei vamzdyje susidarė metalo liekanos, užkimškite vieną vamzdžio pusę ir įpilkite „Robla Solo“. Leiskite valikliui atlikti savo darbą per kelias valandas, jei įmanoma palikite per naktį. Mažiau užterštą vamzdį pakanka keletą kartų išvalyti „Robla Solo“ prisotintu kaiščiu. Niekada nepalikite vamzdžio su „Robla Solo“ viduje paguldyto. Amoniakas vamzdyje išgaruos, o likęs vanduo su organinėmis druskomis gali virsti rūgštimis ir sukelti stiprų rūdijimą. Žalia arba mėlyna spalva reiškia sunaikintas vario ir žalvario liekanas. Cinkas ir švinas spalvos nepakeičia. Nusausinus vamzdį ant jo papurkškite „Ballistol“ arba „Gunex“ sutepimui.

Talpa: 65 ml

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera