Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Sėdėjimo maišas ,,Carinthia" pagamintas iš vandenį atstumiančio, impregnuoto lodeno medžiagos, su puriu pliušo vidiniu pamušalu, kuris suteikia papildomą šilumą net esant itin žemai temperatūrai. Siekiant išvengti šilumos nuostolių, krūtinės srityje integruota reguliavimo virvelė. Viduryje esantis ištisinis užtrauktukas suteikia greitą įėjimą ir išėjimą, tad norint pakeisti sėdėjimo vietą, nebereikia visiškai išlįsti iš maišo. Apačioje yra odinis dirželis, kuriuo meišą galima sulankstyti ir pritvirtinti.

300 g / m² „G-LOFT Hi-Synthetic“ užpildas (100% poliesteris) yra trimačio pluošto audinys, pagamintas iš tuščiavidurių, spiralės formos pluoštų. Jis yra lengvas kaip plunksna, puikiai izoliuoja šilumą ir užima labai mažai vietos supakavus. Sintetinis ,,G-LOFT" pluoštas taip pat yra atsparus drėgmei, dėl to jo izoliacinės savybės išlieka net ir lyjant. Neįkainojamas pranašumas visiems, dažnai būnantiems lauke! Tai ideali izoliacinė medžiaga, garantuojanti didžiausią įmanomą saugumą ekstremalių kelionių metu.

Išorinė medžiaga: 75% vilna, 20% poliamidas, 5% poliesteris
Pamušalas: 100% poliesteris
Užpildas: „G-Loft Hi“, 100% poliesteris
Svoris: M 2.500 g, L 2800 g, XL 3300 g.
Matmenys: M 155 x 75 cm, L 176 x 75 cm, XL 195 x 85 cm

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera