Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Lengva „Deerhunter“ šaudymo lazda pagaminta iš aukštos kokybės aliuminio. Lazda palaiko susikaupimą, kad būtų galima saugiai taikytis ar stebėti žvėris per žiūronus. Dėl neopreno rankenų ant kiekvienos kojos, šaudymo lazdą galima saugiai naudoti net ir blogiausiu oru. Kontaktiniai paviršiai yra gumuoti ir dideli, 9 cm pločio.

Tvirtinimo dirželis ne tik laiko kojas kartu, bet ir užtikrina, kad transportavimo krepšys būtų saugiai laikomas su Velcro užsegimu. Krepšį galima tiesiog nuvilkti žemyn ir ištiesti šaudymo lazdą. Dėl Velcro dirželių krepšys visada laikosi ir neslysta. Šaudymo lazdos kojų ilgis gali būti reguliuojamas aukštyje nuo 160 cm iki 180 cm.

Dėl guminių, greitai atsegamų tvirtinimo detalių, šaudymo lazdą galima greitai ir tyliai reguliuoti ir paruošti naudojimui. Praktiški matmenys leidžia lengviau pritvirtinti kojas norimame aukštyje. Gumuotos kojelės užtikrina tvirtą pagrindą ant bet kokio paviršiaus.

Ilgis: reguliuojamas nuo 160 iki 180 cm
Pakuotės dydis (IxPxA): 107x8x5 cm
Svoris: 1080 g
Spalva: žalia.
Medžiaga: aliuminis ir neoprenas.

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera