Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„4Stable Stick® Mountain“ yra itin lengva ir tvirta lazda, skirtas medžioklei kalnuose. Ji tinka sėdint, klūpant ir stovint, taip pat šaudyti stačioje ir nelygioje vietovėje. Ginklas laikosi šakėje, o priekinė dalis remiasi ant guminės plokštės, kad būtų galima optimaliai sekti judantį žvėrį, nereikalaujant perstatyti šaudymo lazdos. Taikymosi lazda gali būti reguliuojama nuo 1,30 m iki 1,85 cm aukščio, todėl tinka visiems medžiotojams, kurių ūgis nuo 1,30 m iki 2,00 m.

Lazdą galima išardyti į 8 atskiras dalis, todėl pakuotė yra vos 65 cm ilgio, todėl ją galima lengvai sutalpinti į beveik bet kokią medžioklinę kuprinę. Dėl suvirintų lygiagrečių kojų, lazda gali būti naudojama kaip klasikinis dvikojis, taip pat kaip vienakojis ar vaikščiojimo lazda. Lazdos struktūra ir naudojimas yra nesudėtingas ir tylus.

Medžiaga: aliuminis 7075T6 ir stiklu sustiprintas nailonas.
Spalva: juoda.
Aukštis: nuo 130 cm iki 185 cm – reguliuojamas individualiai.
Tinka nuo 1,30 m iki 2 m ūgio šauliams
Išardoma į 8 dalis.
Pakuotės ilgis: 65 cm
Svoris: 650 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera