Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Puikiai apgalvotas ir modernus dizainas, užtikrinantis didelį komfortą ir tvarką bet kokioje kelionėje.

„Parforce“ medžioklinė kuprinė tinka tiek medžioklei, tiek žvejybai ar žygiams pėsčiomis – rafinuoto ir modernaus dizaino kuprinė suteikia komfortą ir tvarką bet kokiu atveju. Pagrindiniame skyriuje yra kišenė pagalvėlei arba nešiojamam kompiuteriui. Be to, kuprinėje yra kelios užsegamos tinklinės kišenės, kad galėtumėte greitai ir lengvai pasiekti mažus daiktus. Kuprinė turi dvi lengvai pasiekiamas šonines kišenes ir lengvai matomus oranžinės spalvos užtrauktukus. Įsiūtos kilpos padeda sutvarkyti peilius, pjovimo rinkinius ar kitus įrankius. Viename iš daugybės užtrauktuku užsegamų skyrių yra praktiška anga, leidžianti greitai patekti į vidų. Naudojant papildomus dirželius, prie kuprinės išorės galima lengvai pritvirtinti drabužius.

„Daypack-Pro“ yra puikus kompanionas esant blogam orui ar tamsoje. Integruotą uždangalą nuo lietaus ant kuprinės galima užtraukti vos keliais paprastais žingsniais, taip išvengiant drėgmės ir purvo viduje. Stiprus apsauginio dangalo oranžinis atspalvis užtikrina saugumą. Kuprinė turi paminkštintas petnešas ir nugaros detalės, pagamintas iš orui pralaidaus tinklelio. Klubų ir krūtinės dirželiai neleidžia kuprinei judėti į šonus ir užtikrina stabilumą net sudėtingoje vietovėje. Visa kuprinė padengta PU danga, todėl ji ne tik itin atspari vandeniui, bet ir atsparesnė trinčiai bei įtrūkimams.

Medžiaga: 100% poliesteris (900D)
Talpa: 32 litrai
Matmenys (PxAxG): 34,5x46,5x20 cm
Svoris: apie 1000 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera