Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„EV45“ medžioklinė kuprinė iš „VORN“ yra labai populiari tarp medžiotojų visame pasaulyje. 45 litrų talpos kuprinė yra didžiausia „EV“ serijos kuprinė, kurioje yra daug vietos ir patogu pasiekti savo įrangą.

Transportavimo metu medžioklinį šautuvą galima laikyti erdviame ir reguliuojamame ginklo skyriuje, o ginklo gaubtas suteikia papildomą apsaugą. Patentuotos greito atleidimo sistemos dėka, visada turite greitą ir patikimą prieigą prie ginklo. Žiedas, pritvirtintas prie peties diržo, yra QRR sistemos paleidiklis.

Medžioklės kuprinė aprūpinta išoriniu ir vidiniu rėmu, kuris užtikrina optimalų stabilumą ir keliamąją galią. Be to, „EV45“ turi ne tik paminkštintą klubų diržą su MOLLE tvirtinimo sistema, bet ir patogias penešas su „FRONT Pin-Lock“ sistema aukščio reguliavimui. Papildomos rankenos, suspaudimo dirželiai ir tvirtinimo taškai leidžia lengvai valdyti kuprinę.

Didelių matmenų skyriai su užtrauktukais suteikia pakankamai vietos daiktams laikyti. Kuprinės dangtelyje taip pat yra trys atskiri skyriai ir raktų kabliukas. Tinkliniai skyriai kuprinės viduje ir išorėje leidžia laikyti papildomą įrangą. „EV45“ taip pat suderinama su hidratacijos sistemomis iki trijų litrų.

- Specialiu pluoštu sustiprintas polimerinis rėmas;
- Nešiojimo sistema iš nerūdijančio plieno;
- Patvarus „V-Tex“, netriukšmingas ir vandeniui atsparus 3 sluoksnių audinys;
- Vandenį atstumiantys PU dengti YKK užtrauktukai;
- „Duraflex™“ sagtys;
- Aukštos kokybės dirželiai.

Talpa: 45 litrai
Spalva: pelenų pilka.
Medžiaga: nailonas ir poliesteris.
Matmenys (IxPxA): 58 x 27 x 18 cm
Svoris: 2750 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera