Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Taikiklis stebina savo bekompromisine koncentracija į tai, kas tikrai svarbu: funkcionalumą, patikimumą, valdymą ir estetiką. Dėl didelio matymo lauko ir ypač ryškiai apšviesto tinklelio, lengvas, kompaktiškas HELIA 1,6-8x42i gali būti naudojamas įvairiais būdais, ypač persekiojimui ir varomoms medžioklėms. Tinklelis: 4- DOT

Kryžius 2-oje vaizdo plokštumoje. Keičiant didinimą, kryžius išlieka tokio pat dydžio – keičiamas vaizdo dydis, bet ne kryžiaus. Dengimo matmenys keičiasi priklausomai nuo padidinimo.

Automatinė šviesos funkcija (polinkio jutiklis) nustato, ar šautuvo taikiklis yra šaudymo padėtyje, ir nedelsdamas perduoda šią informaciją apšvietimo įrenginiui. Automatiškai valdomas tinklinio apšvietimo įjungimas ir išjungimas taupo eneriją, kada įrenignys nenaudojamas.

SR montavimo pavaža („Swarovski Rail“) jau keletą metų yra pats inovatyviausias montavimo pavažų tipas, kuris dantukais užsifiksuoja viršutinėse laikiklio dalyse ir taip garantuoja absoliutų atsparumą smūgiams. Ši technologija leidžia greitai ir lengvai pritvirtinti taikiklį ir įsitvirtino kaip standartinis montavimo bėgelis rinkoje.

- Lengva ir paprasta naudoti kompaktiško dizaino optinis taikiklis, skirtas persekiojimui ir varomoms medžioklėms;
- Platus matymo laukas (iki 25 m/100 m) su iki 8 kartų didinimo funkcija;
- Galinga optinė sistema su išskirtiniu kraštų ryškumu;
- Itin ryškus dieną/naktį apšviestas tinklelis su išmaniu automatiniu išjungimu.

SR pavaža
Didinimo funkcija: 1,6-8x42
Išėjim lęšio skersmuo: 9,6-5,1 mm
Prieblandos faktorius: 5,2-18,3
Matymo laukas 100 m atstumu: 25,2-3,1 m
Ilgis: 323 mm
Svoris: 562 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera