Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Dėl išskirtinio „KAHLES“ valdymo elementų išdėstymo, K312i nustato naujus valdymo ir ergonomikos standartus. Jis siūlo puikų optinį našumą, patikrintą didinimo diapazoną ir į praktiką orientuotus tinklelius.
Tinklelis 1-oje vaizdo plokštumoje didėja, kai keičiasi didinimas. Atstumas tarp juostų ir aprėpties matmenys išlieka tokie patys. 0,1 MRAD paspaudimas atitinka 1 cm šūvio poslinkį 100 metrų atstumu.

Nulinis stabdymas arba mechaninis nulis (Stop) yra 3 arba 4 spustelėjimai žemiau nulio indikatoriaus ir gali būti aktyvuojamas nustačius nulį. Ši funkcija leidžia greitai ir intuityviai rasti nulio indikatorių (pvz., esant prastam apšvietimui) ir tiksliai pritaikyti jį prie specialių sąlygų (pvz., aukšta temperatūra ar netoliese esantys objektai).

Šoninis reguliavimas kairėje. Paralakso ratas yra integruotas į visų K serijos objektyvų aukščio reguliavimo bokštelį. Dešiniarankiams šauliams ergonomiškai idealus vėjo reguliavimo išdėstymas yra kairėje pusėje. Apšvietimo valdymo blokas yra dešinėje pusėje.Reguliavimo kryptis: pagal laikrodžio rodyklę.

Dioptrijų kompensacija: +2 / -3,5 dpt
Reguliavimo diapazonas (H/S): 2,5 / 1,2 m / 100 m
Paralakso kompensacija: nuo 25 m iki ∞
Su pašvietimu.
Didinimo funkcija: 3-12x
Prieblandos faktorius: 10,4-24,5
Matymo laukas 100 m atstumu: 11,1-3,3 m
Centrinio vamzdžio skersmuo: 34 mm
Ilgis: 376 mm
Svoris: 836 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera