Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„K252i“ sujungia maksimalų optinį našumą ir tikslumą su unikaliu valdymu ir ergonomika. Tvirtas, profesionalus ginklo taikiklis su kairiuoju arba dešiniuoju šoniniu reguliavimu, tiksliai apšviestais tinkleliais 1-oje vaizdo plokštumoje ir unikali apsauga nuo sukimosi „TWIST GUARD“.

Kai tinklelis yra 1-oje vaizdo plokštumoje, kryžiaus dydis didėja, kai keičiasi didinimas. Atstumas tarp juostų ir aprėpties matmenys išlieka tokie patys. Priklausomai nuo modelio, paspaudimo skiriamoji geba yra MOA arba MRAD. ¼ MOA paspaudimas atitinka 0,741 cm taško pasikeitimą 100 metrų atstumu, 0,1 MRAD paspaudimas atitinka 1 cm taško pasikeitimą 100 metrų atstumu.

NAUJIENA: Patentuota „TWIST GUARD“ apsauga nuo sukimosi šoniniam reguliavimui. Novatoriška apsauga patikimai apsaugo nuo netyčinio šoninio bokštelio reguliavimo su laisvai besisukančiu dangteliu. Šis paprastas sprendimas leidžia greitai ir lengvai valdyti šoninį reguliavimą be vargo „užrakinti“ ar „atrakinti“. Dėl specialaus išdėstymo, visi valdymo elementai gali būti lengvai ir patogiai valdomi iš šaudymo padėties pageidaujama ranka. Paralakso ratas yra integruotas į visų K serijos objektyvų aukščio reguliavimo bokštelį. Patentuotas centrinis išdėstymas leidžia patogiai valdyti tiek kairiąja, tiek dešine ranka.

Priklausomai nuo modelio, aukščio ir šoninio bokšto reguliavimo kryptis yra pagal laikrodžio rodyklę (pagal laikrodžio rodyklę = cw) arba prieš laikrodžio rodyklę (prieš laikrodžio rodyklę = ccw).

Dioptrijų kompensacija: +2 / -3,5 dpt
Korekcija / paspaudimas: 0,1 MRAD, 1/4 MOA
Reguliavimo diapazonas (H/S): 2,9 / 1,3 m / 100 m
Paralakso kompensacija: nuo 20 m iki ∞

Didinimo funkcija: 5–25x
Išėjimo lęšio skermuo: 9,5-2,3 mm
Prieblandos veiksnys: 16,7-37,4
Matymo laukas 100 m atstumu: 7,1-1,5 m
Centrinio vamzdžio skersmuo: 34 mm
Ilgis: 377 mm
Svoris: 970 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera