Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Dynamic Long Range (DLR) – sportinis šaudymas aukščiausiu lygiu.

„K525i“ sujungia maksimalų optinį našumą ir tikslumą su unikaliu valdymu ir ergonomika. DLR modelis buvo optimizuotas atsižvelgiant į aukštus dinamiškų ilgų nuotolių varžybų greičio reikalavimus ir turi ypač platų matymo lauką, lengvai nuskaitomus paspaudimus, ypač ilgą valdymo svirtį ir paralakso kompensaciją.

- Maksimalus optinis našumas su ypač plačiu matymo lauku;
- 100 paspaudimų apsisukimui – patikimas tikslumas ir aiškiai apibrėžti paspaudimai;
- Ypač didelės bokšto raidės, kad būtų galima greitai ir lengvai jas nuskaityti;
- Galimas kairiojo arba dešiniojo šoninio reguliavimo pasirinkimas su apsauga nuo sukimosi „TWIST GUARD“;
- Ypač ilga reguliavimo svirtis ir paralakso suktukas greitam reguliavimui;
- Tikslus SKMR4 apšviestas tinklelis 1-oje vaizdo plokštumoje.

Kai tinklelis yra 1-oje vaizdo plokštumoje, kryžiaus dydis didėja, kai keičiasi didinimas. Atstumas tarp juostų ir aprėpties matmenys išlieka tokie patys. Pagrindinio vamzdžio skersmuo 34 mm.

Priklausomai nuo modelio, aukščio ir šoninio bokšto reguliavimo kryptis yra pagal laikrodžio rodyklę (pagal laikrodžio rodyklę = cw) arba prieš laikrodžio rodyklę (prieš laikrodžio rodyklę = ccw). 0,1 MRAD paspaudimas atitinka 1 cm smūgio poslinkį 100 metrų atstumu.

NAUJIENA: Patentuota „TWIST GUARD“ apsauga nuo sukimosi šoniniam reguliavimui. Novatoriška apsauga patikimai apsaugo nuo netyčinio šoninio bokštelio reguliavimo su laisvai besisukančiu dangteliu. Šis paprastas sprendimas leidžia greitai ir lengvai valdyti šoninį reguliavimą be vargo „užrakinti“ ar „atrakinti“. Dėl specialaus išdėstymo, visi valdymo elementai gali būti lengvai ir patogiai valdomi iš šaudymo padėties pageidaujama ranka. Paralakso ratas yra integruotas į visų K serijos objektyvų aukščio reguliavimo bokštelį. Patentuotas centrinis išdėstymas leidžia patogiai valdyti tiek kairiąja, tiek dešine rank.a

„EasyRead“ aukščio reguliavimas su tik 100 paspaudimų vienam sukimosi lygiui leidžia ypač lengvai, greitai ir patikimai nuskaityti paspaudimus dėl didelių atstumų ir ypač didelių raidžių.

Dioptrijų kompensacija: +2 / -3,5 dpt
Smūgio korekcija/paspaudimas: 0,1 MRAD
Reguliavimo diapazonas (H/S): 2,9 / 1,3 m / 100 m
Paralakso kompensacija: nuo 20 m iki ∞
Didinimo funkcija: 5-25x
Išėjimo lęšio skersmuo: 9,5-2,3 mm
Prieblandos skaičius 16,7-37,4
Matymo laukas 100 m atstumu: 7,7-1,6 m
Centrinio vamzdžio skersmuo: 34 mm
Ilgis: 377 mm
Svoris: 995 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera