Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Optinis taikiklis, kuriuo galite pasikiauti bet kokioje situacijoje. Šis taikiklis matuoja visus svarbiausius parametrus ir apskaičiuoja teisingą sustojimo tašką ir palengvina šaudymą įvairiais atstumais.

Optinis taikiklis „dS 5-25x52 Gen. II“ kaip ir jo pirmtakas, sujungia klasikinių taikiklių optines savybes su lemiamais skaitmeninių taikiklių pranašumais ir sudaro įspūdingą visumą. Vieno mygtuko paspaudimu taikiklis apskaičiuoja teisingą nukreipimo tašką, atsižvelgdamas į atstumą, oro slėgį, temperatūrą ir kampą, taip pat padidinimo rinkinį ir asmeninius balistinius duomenis.

Nauja yra tai, kad su medžiokle susijusių duomenų rodymą didelės raiškos ekrane galima individualizuoti naudojant „dS“ konfigūravimo programėlę. Tai leidžia nustatyti asmeninį parametrų pasirinkimą (pvz., vėjo greitį, kulkos greitį, smūgio energiją), jų išdėstymą ekrane. Apšviestas tinklelis užtikrina geriausią matomumą, „dS“ automatiškai pasirenka vieną iš trijų šviesumo lygių pagalk esamą aplinkos šviesą. Bekompromisė kokybiška optika su 5x didinimu ir tiksliu detalių atpažinimu, klasikiniu tinkleliu bei didelės raiškos ekranu garantuoja geriausią analoginio ir skaitmeninio taikiklio derinį.

Paspaudus matavimo mygtuką, pasirodo šviečiantis apskritimas – atstumo matavimo taškas – ir suaktyvinama matavimo funkcija. Atleidus mygtuką, suaktyvinamas matavimas ir atsiranda lūžio taškas, kuris apskaičiuojamas pagal įvestus duomenis. Suportas yra centrinis fizinio tinklelio nukreipimo ženklas. Prietaisas matuoja tikslų atstumą ir, atsižvelgdamas į atitinkamus parametrus, automatiškai parodo tikslų sustojimo tašką.

Siekiant maksimalaus pritaikymo, vartotojas gali pasirinkti iš šešių skirtingų tinklelio variantų. Programėlėje galima reguliuoti linijų ir taškų plotį.

- Rodymas metriniais arba imperiniai vienetais;
- Norimo tinklelio varianto parinkimas;
- Vėjo stiprumas, kulkos greitis, skrydžio laikas ir smūgio energija; parametrų pasirinkimas ir atitinkamos rodymo padėties ekrane apibrėžimas;
- Ekrano elementų įjungimas ir išjungimas (vėjo linijos, įspėjimas apie trukdymą);
- Konkrečių verčių nustatymas (vėjo stiprumas, vėjo linijų stiprumas, tinklelio stiprumas, rodymo trukmė); 
- Konfigūracija per programėlę;
- Taikiklį galima visiškai sukonfigūruoti pagal asmeninius poreikius naudojant ds Configurator programėlę išmaniajame telefone / planšetiniame kompiuteryje.

Norint įjungti tinklelio apšvietimą (naktinį tinklelį), vienu metu pusę sekundės paspaudžiami pliuso ir minuso mygtukai (arba pusę sekundės galima paspausti tik pliuso arba tik minuso mygtuką). Jei tinklelio apšvietimas įjungtas, ryškumą galima reguliuoti +/– mygtukais ir pasirinkti iš 64 ryškumo lygių. Tikslus reguliavimas atliekamas vieną kartą paspaudus +/– mygtukus (vienas impulsas). Kad būtų užtikrintas geriausias matomumas paleidimo metu, dS automatiškai pasirenka vieną iš trijų šviesumo lygių pagal aplinkos šviesumą.

Jei įjungtas tik centrinis taikymo taškas (naktinis režimas), automatiškai įjungiama SWAROLIGHT funkcija. Pasvirimo jutiklis automatiškai nustato, ar ginklas yra šaudymo padėtyje. Jei taip nėra, tinklelio apšvietimas išsijungia automatiškai. Vėl pakėlus ginklą, apšvietimo blokas vėl įsijungia automatiškai.

Laikotarpis, per kurį tinklelio apšvietimas ir ekranas automatiškai išsijungia, yra apibrėžtas programėlėje dS Configurator. Smėlio laikrodžio piktograma pasirodo likus 10 sekundžių iki išjungimo. Norint pratęsti rodymo trukmę nustatytu laikotarpiu, reikia paspausti mygtuką + arba – arba dS pakreipti bent 20° į dešinę arba į kairę. Jei ekranas išsijungė, vėl aktyvuojamas paspaudžiant matavimo mygtuką, kad būtų atliktas naujas matavimas. Didžiausią matavimo diapazoną įtakoja išoriniai veiksniai. Jei atstumo matavimo metu ekrane rodoma „----“, vadinasi, matavimo diapazonas buvo viršytas arba objekto atspindys yra nepakankamas.

Su pavaža
​Didinimo funkcija: 5-25x
Objektyvo skersmuo: 48-52 mm
Išėjimo vyzdžio skersmuo: 9,6-2,1 mm
Atstumas iki lęšio: 95 mm
Matymo laukas: 7,3-1,5 m/100 m
Matymo laukas: 4,2-0,84°
Akies matymo laukas: 21,5°
Dioptrijų kompensacija: nuo -3 iki +2 dpt
Smūgio korekcija/paspaudimas (mm/100m/MOA): 7-1/4
Maksimalus aukštis / šoninis judėjimas (m/100 m): 1,2–0,7
Paralakso kompensacija: nuo 50 m iki ∞
Filtro sriegis (lęšio pusė): M63x0,75
Ilgis: 403 mm
Svoris: 1115 g
Ekranas: LCoS vienspalvis
Matavimo diapazonas: 30-1375 m
Matavimo tikslumas: +/- 1 m
Matavimo laikas: ≤ 0,7 sek.
Kampo matavimas: ±60°
Maksimali lūžio taško korekcija: 1 024 m
Lazeris: 1 klasės EN/FDA
Ryškumo lygiai: 64
Baterija: CR123
ds APP: iOS formos versija 10 / Android nuo 8 versijos Oreo operacinė sistema, Bluetooth sąsaja, sąsajos diapazonas ne mažesnis kaip 1 m
Darbinė temperatūra (elektronika): –10 °C iki + 55 °C
Funkcinė temperatūra (mechanika): -20 °C iki + 55 °C
Atsparumas vandeniui: 4 m
Optinės dangos: SWAROTOP, SWARODUR, SWAROCLEAN
Pristatymas:
Optinis taikiklis dS 5–25x52 SR II gen,
Skaidrus apsauginis dangtelis,
Mikropluošto šluostė,
Reguliavimo įrankis,
Torx TX6 ir nustatymo įrankis bokštelyje,
Baterija (CR123),
Instrukcija (vokiečių k.).

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera