Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Didelio šviesos intensyvumo optinis taikiklis, kurio objektyvo skersmuo 56 mm, o didinimo funkcija 25 kartų. Šis optinis taikiklis suteikia tikslumo net iš itin didelių atstumų ir esant nepalankoms apšvietimo sąlygoms.

Kiekvienas X5i taikiklis yra beveik visiškai rankų darbo ir kruopščiai išbandytas. Storesnės pagrindinio vamzdžio sienelės ir įmontuotos plieninės dalys bokšteliuose bei atbulinės eigos sistemos grąžinimo spyruoklių sistema užtikrina maksimalų stabilumą.

Taikiklio X5i apšvietimo blokas siūlo dešimties apšvietimo lygių pasirinkimą. Išjungti tinkleliai yra visiškai juodi ir skaidrūs, o įjungus jie yra apšviesti dideliame plote.

Naujoji spyruoklinė sistema ir balistiniai bokšteliai užtikrina taiklumą ir suteikia tikslią susidūrimo taško korekciją per visą taikiklių seriją. 1/4 MOA vėjo ir aukščio balistiniai bokšteliai (1/4 MOA) taiklumą užtikrins net ekstremaliomis sąlygomis. SUBZERO funkcija - balistinį bokštelį galima pasukti į priešingą pusę - praverčia, kai taikinys yra labai arti. Dėka nepriekaištinos optinės sistemos, X5(i) optiniai taikikliai yra tikri didelio atstumo ekspertai.

Be pavažos
Didinimo funkcija: 5-25x56
Išėjimo vyzdžio skersmuo: 9,5-2,3 mm
Matymo laukas: 7,0-1,5/100m
Centrinio vamzdžio skersmuo: 30 mm
Ilgis: 377 mm
Svoris: 910 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera