Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„AttraTec“ Nr. 1 2017" yra tolesnė „AttraTec Nr. 1“ jauko plėtra, kuri rinkoje įsitvirtino kaip vitin eiksmingas produktas nuo pat jo pristatymo 2013 m.

Optimizavimas susijęs su pakuote ir receptu. ,,2017" receptas taip pat yra pagrįstas buko medienos ir daržovių koncentrato pritraukėjų deriniu ir taip neutralizuoja jame esantį aštrų buko medienos kvapą. Be to, šios medžiagos sinergiškai sustiprina buko kvapo patrauklumą. Beje, jei turite gerą uoslę, pastebėsite pasikeitusią kvapo natą, palyginti su ankstesniuoju jauku.

Specialus jauko receptas su augaliniais atraktantais neutralizuoja aštrų buko medienos kvapą. Be to, šios medžiagos sinergiškai padidina jauko patrauklumą. Rezultatas: „AttraTec Nr. 1“ patrauklumas žymiai padidėja, palyginti su kitais pritraukėjais ir iškart pradeda veikti. Unikalus jauko receptas leidžia jį išpilstyti tiesiai iš patogaus buteliuko dozavimo antgalio dėka, be jokių įrankių ir net esant žemai temperatūrai rudenį ir žiemą. Po naudojimo butelis uždaromas sandariu užsukamu dangteliu, kuris užkerta kelią kvapo išplitimui transportuojant kuprinėje ar medžioklės krepšyje.

„AttraTec Nr. 1“ yra labai efektyvus, todėl ant medžio jį reikia tepti tik nedideliais kiekiais. Vienai aplikacijai užtenka maždaug 50 g. 1 kg buteliuko pakanka apytiksliai 20 kartų. Kadangi skysčio klampa yra daug mažesnė, palyginti su įprastais jaukais, „AttraTec Nr.1“ galite ištuštinti beveik iki paskutinio lašo - daugiau nei 99%

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera