Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„AttraTec No 9“ rinkinyje yra 8 skirtingi kvapų variantai (po 50 ml): obuolių, anyžių, lazdyno riešutų, karamelės, vyšnių, persikų, vanilės, graikinių riešutų. Tai leidžia medžiotojui atrasti ir panaudoti vietinių medžiojamųjų gyvūnų silpnybes. „AttraTec No 9“ naudoja būtent tokį efektą ir pasižymi biologiškai aktyviais aromatais! Kvapas gali būti naudojamas vienas arba su pašaru, kas dar labiau privilioja gyvūnus.
Butelio dugne kartais gali atsirasti nedidelis kiekis nuosėdų dėl natūralios sudėties produktų. Tokiu atveju pakanka suplakti buteliuką.

Naudojimas:
Į švarų 10 litrų kibirą įpilkite 2/3 (atitinka maždaug 6 kg) sausų produktų (pvz., kukurūzų, kviečių, avižų) ir įpilkite iki 25 ml „AttraTec No 9“. Gerai išmaišykite 1–2 minutes ir paskirstykite šėrykloje.

Prieš naudojimą visada perskaitykite etiketę ir produkto informaciją. Produktas turi būti laikomas vaikams nepasiekiamoje vietoje. Netyčia nurijus produkto kreiptis į gydytoją. Produktas nėra tinkamas vartoti žmonėms.

Kvapų variantai: obuolių, anyžių, lazdyno riešutų, karamelės, vyšnių, persikų, vanilės, graikinių riešutų.
Talpa: 50 ml
Svoris 720 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera