Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Veiksminga apsauga nuo šernų padaromos žalos. „Wild Boar Stop“ – tai kombinuotas produktas, kurio optimalus efektas pasiekiamas vienu metu generuojant kvapus, triukšmą, judėjimą ir šviesos atspindžius. Purkškite reguliariai!

Taikymas / veikimo būdas: purškimo vožtuvu ant specialių aliuminio juostelių veltinio purškiamas šernienos repelentas. Net ir pučiant lengvam vėjeliui šios aliuminio juostelės užtikrina judėjimą, nuolatinį triukšmą ir šviesos atspindžius. Šių komponentų derinys kartu su kvapu, sklindančiu nuo veltinio, užtikrina unikalią „Wild Boar Stop“ sėkmę. Biologinė kryžminio ryšio priemonė leidžia kvapui „išgaruoti“ palaipsniui. Atstumas tarp juostų turi būti apie 8-15 m.

Kad išvengtumėte galimo pripratimo, rekomenduojame naudoti raudonos spalvą repelentą pakaitomis su mėlynu. Priklausomai nuo oro, kvapas laikysis maždaug 2–4 savaites, todėl jį reikia reguliariai atnaujinti. Šernų repelentas + triukšmas ir aliuminio juostelių judėjimas = efektyvi apsauga nuo šernų!

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera