Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Laukinių žvėrių stebėjimo kamera „MINOX“  
Laukinės gamtos stebėjimo kameros jau seniai naudojamos gyvūnų rūšių stebėjimui, moksliniams tyrinėjimams gamtoje ar medžioklės vietose atlikti, išteklių kontrolės srityje. Nepastebima kamera taip pat tinka nuosavybei saugoti.

„MINOX“ remiasi sudėtingomis technologijomis ir tiksliais procesais, šią kamerą galima palikti gamtoje kelioms dienoms ar net savaitėms.

„MINOX DTC 395“ – ekonomiška ir universali kamera
Išskirtinė vaizdo kokybė su tikru iki smulkmenų ryškumu, kontrastu ir natūraliu spalvų perteikimu. Pavieniai vaizdai ir vaizdo įrašai Full HD raiška.
Su „MINOX DTC 395“ laukinės gamtos stebėjimo kamera galėsite stebėti namus ir aplinką. Išskirtinė vaizdų kokybė dieną ir naktį, itin detalus ryškumas ir kontrastas.

Galinga > 940 nm infraraudonųjų spindulių blykstė užtikrina patikimus įrašus tamsoje ir esant nepalankioms apšvietimo sąlygoms net iki 15 metrų atstumu ir yra visiškai nematoma žmonėms ir gyvūnams.

Vaizdų raiška iki 12 MP;
Nematoma IR blykstė, aptikimo nuotolis yra 15 metrų;
Full HD vaizdo raiška;
Užraktas: 0,7 s;
2,4" spalvotas ekranas;
Baterijos veikimo laikas: iki 6 mėnesių;
Tvirtas ir atsparus oro sąlygoms plastikinis korpusas;
Išorinio maitinimo šaltinio jungtis;
Apsaugos klasė: IP54 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera