Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Special-Cam-LTE“ gamtos sttebėjimo kamera, kuri fiksuoja SSL šifruotus vaizdus ir vaizdo įrašus bei perduoda juos LTE ryšiu (daugiau nei 6 MB/sek. visos skyros greičiu). Gaunami tikroviški HD vaizdo įrašai su garsu. Pažangiausias radijo modulis yra ne tik suderinamas su LTE, bet ir, priklausomai nuo esamo tinklo, duomenis leidžia siųsti ir per HSPA+(4G), UMTS(3G), GPRS/EDGE(2G) arba GSM(1G). Gali būti siunčiamos tikros FULL-HD vaizdo įrašų sekos, kurių trukmė neviršija 10 sekundžių, o nuotraukos siunčiamos su puikia 12 MP (4000x3000 pikselių) raiška.

Patvarus, oro sąlygoms atsparus ir nepastebimas korpusas.

Suveikus judesio detektoriui arba praėjus nustatytam reagavimo laikui, fiksuojamos didelės raiškos nuotraukos (12 MP: 4000x3000 taškų), kurios gali būti sujungiamos į „FULL HD“ vaizdo įrašus. Fiksuojamas tikslus ir ryškus vaizdas, o dienos metu - ir spalvos. Tamsoje daromos nuotaukos apšviečiamos visiškai nematomų (940 nm) infraraudonųjų spindulių blykste, kuri užtikrina ypač didelio kontrasto, ryškias, juodai baltas nuotraukas. Kamera turi kelių nuotraukų darymo po užfiksavimo, laikmačio ir vaizdo atminties funkcijas. Fotografijoje nurodoma: data, laikas, mėnulio fazės, temperatūra ir akumuliatoriaus (baterijų) būsena. Integruotas spalvotas ekranas, intuityvi meniu navigacija, dideli valdymo mygtukai.

12 megapikselių raiška;
Spalvoti vaizdai dieną, infraraudonųjų spindullių pašvietimas naktį;
Nuotraukoje rodoma: data, laikas, mėnulio fazė ir temperatūra (°C / °F);
Užrakto greitis: 0,5 s;
IR blykstės diapazonas: 25 m;
Greitas duomenų siuntimas LTE ryšiu;
Galima talpa iki 32 GB (Pridedama 8 GB talpos „microSD“ atminties kortelė);
Įkrovimas: 12x AA baterijomis;
12 V maitinimo jungtis;
Jutiklio nuotolis: iki 25 m

Pridedama: „Seissiger“ kamera „Special-Cam Classic HD 12MP“, 12x AA baterijų, laikiklis, USB laidas, 8 GB SDHC atminties kortelė ir „SEISSIGER“ medinis trikojis. 

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera