Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Burrel S12 HD+SMS III“ yra paprasta naudoti mobiliojo ryšio kamerą, skirtą medžioklei ir stebėjimui. Jis aptinka judančius taikinius iš iki 25 metrų atstumo, naudodamas vidinį PIR jutiklį ir užfiksuoja nuotrauką ar vaizdo įrašą, kurį siunčia į vartotojo el. paštą ir išsaugo fotoaparato SD kortelėje.

„Burrel Edge HD+SMS III“ yra naujausias „Trail“ fotoaparato tobulinimas, pasižymintis gera vaizdo kokybe, dideliu PIR atstumu ir be švytinčios blykstės, skirtos naktinėms nuotraukoms ir vaizdo įrašams. Įrodyta, kad tai viena patikimiausių korinio ryšio kamerų Šiaurės šalyse. Jis taip pat sunaudoja mažai energijos ir gali būti naudojamas su 12 vnt AA šarminėmis baterijomis arba 6 V išorine baterija arba kintamosios srovės adapteriu. Fotoaparatą lengva nustatyti naudojant 2,0 colių spalvotą ekraną ir mygtukus.

Funkcijos:
- Mobilusis tinklas: Taip
- Nuotraukų siuntimas: Taip
- Rezoliucija: 12Mp
- Vaizdo įrašas: 1080p @ 30 kadrų per sekundę
- FOV: 58°
- Nuotraukų serija: 1–10 nuotraukų
- Vaizdo įrašo trukmė: 1–30 sek
- Paleidimo laikas: 0,6 s
- PIR jautrumas: reguliuojamas
- Trigerio intervalas: 0-60min
- Laiko tarpas: Taip
- Dydis: 153x124x90mm
- Ekranas: 2,0 colių
- Darbinė temperatūra: -20 - +60°C
- Atmintis: SD kortelė, maks. 32 GB
- Maitinimo šaltinis: 12xAA arba 6V išorinis

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera