Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Naujiena, Burrel S22 WA, tai nauja 4G kamera su APPS programėle, kamera siunčia tiek foto tiek video.

„Burrel S22 WA“ yra paprasta naudoti mobiliojo ryšio kamera su pažangiu plataus kampo objektyvu, skirta stebėjimui ir medžioklei. Dėl plataus kampo objektyvo fotoaparatas tinka įvairiems atvejams – nuo ​​laukinių gyvūnų medžioklės iki turto stebėjimo ir viskam, kas yra tarp jų. Kamera aptinka judantį objektą, esantį iki 25 metrų atstumu, naudodama vidinį judesio jutiklį ir iš objekto nufotografuoja arba nufilmuoja. Kamera išsiųs nuotrauką į vartotojo el. paštą, o nuotrauka ar vaizdo įrašas taip pat bus išsaugotas fotoaparato SD kortelėje. „Burrel S22 WA“ taip pat suderinamas su „Burrel+“ paslauga, todėl nuotraukas taip pat galima siųsti tiesiai į „Burrel+“ „Android“ arba „iOS“ programą. „Burrel+“ paslauga taip pat galima naudotis per interneto naršyklę. Dėl integruoto GPS galima sekti Burrel S22 WA kameros vietą.

Geriausias patikimumas – galinga antena užtikrina, kad fotoaparatas visada turės geriausią korinio ryšio aprėptį: 2G, 3G arba 4G.

Nuotraukų ir vaizdo įrašų siuntimas į „Burrel+“ galeriją – siųsdama nuotraukas ir vaizdo įrašus į „Burrel+“ paslaugą arba el. pašto adresu, kamera naudosis korinio ryšio tinklu. Naudojant korinį tinklą, fotoaparatas yra nebrangus, nesvarbu, kiek nuotraukų ar vaizdo įrašų išsiųsta.

Pažangi optika: CMOS jutiklis su 24 megapikseliais ir 1140p vaizdo įrašu – itin ryškūs vaizdai ir vaizdo įrašai dieną ir naktį.

Juoda IR blykstė – juoda IR blykstė padaro fotoaparatą visiškai nematomą naktį, apšviesdama nuotraukas iki 25 metrų

Judesio aptikimas iki 25 metrų – vidinis judesio jutiklis aptinka judantį objektą iki 25 metrų atstumu.

Atnaujintas dizainas - Dėl priekinio ekrano, apšviestos klaviatūros ir vandeniui atsparaus išorinio apvalkalo fotoaparatą lengva naudoti.

BURREL S22 WA pagaliau atneša kažką novatoriško tako kamerų rinkai! Fotoaparatas patenkina net pačius reikliausius poreikius, nes turi plataus kampo objektyvą, puikią vaizdo kokybę, ilgą judesio aptikimo diapazoną ir nematomą juodą IR blykstę. „Burrel“ korinio tako kameros yra bene patikimiausios korinio ryšio kameros rinkoje, sukurtos specialiai sudėtingoms Suomijos sąlygoms. Fotoaparatas sunaudoja mažai energijos ir gali būti naudojamas su 12 vnt AA šarminėmis baterijomis arba 12 V išoriniu maitinimo šaltiniu (išoriniu akumuliatoriumi, saulės baterija arba maitinimo kištuku). Kamerą lengva nustatyti, o jos nustatymus galima redaguoti naudojant „Burrel+“ paslaugą arba tiesiogiai per 2,0 colių spalvotą ekraną ir apšviestą klaviatūrą.

Savybės: 
- Mobilusis tinklas: Taip (2G, 3G ir 4G) - reikalinga išorinė SIM kortelė
-  Nuotraukų siuntimas: Taip
-  Vaizdo įrašų siuntimas: Taip
-  Rezoliucija: 24Mp
- Vaizdo įrašas: 2K 1440p @ 30 kadrų per sekundę
- Matymo laukas: 110°
- Nuotrauka serija: 1–10 kadrų
- Vaizdo įrašo trukmė: 1–30 s
- Trigerio laikas: 0,4 s
- PIR jutiklis: Reguliuojamas
- Trigerio intervalas: 0-60 min.
- Laiko intervalas: Taip

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera