Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Šunų stebėjimo ir GPS navigacijos prietaisas su optimizuotu ryšiu transporto priemonei.

Stebėkite šunis naudodami navigacijos sistemą „Garmin DriveTrack 71“ su GPS.  Prietaisas su 6,95 colių ekranas ir galimybe įgalinti belaidį sinchronizavimą su „Garmin“ šunų sekimo įrenginiais „Atemos 100“ ir „Alpha 200i K“, taip pat suderinamas su išmaniaisiais telefonais.

- Šunų stebėjimo priemonė ir GPS navigacijos prietaisas su optimizuotu ryšiu;
- Galima sinchronizuoti su „Garmin“ GPS sistemomis navigacijai ir šunų sekimui iš automobilio;
- Patogi navigacija bekelėje su iš anksto įkeltais žemėlapiais ir kasmetine „BirdsEye“ palydovinių vaizdų prenumerata;
- Išsamūs Europos kelių žemėlapiai ir eismo duomenų atnaujinimas šviesiame 6,95 colių ekrane su 2 pirštų priartinimo funkcija;
- „WiFi“ ryšys palengvina žemėlapių ir programinės įrangos atnaujinimą;
- „Bluetooth®“ technologija siūlo laisvų rankų funkciją ir valdymą balsu.

„Garmin DriveTrack-Navi“ sinchronizavus su tam tikromis „Garmin GPS“ šunų sekimo sistemomis, medžioklinius šunis galite lengvai surasti ir užfiksuoti. Galite stebėti kiekvieno šuns, esančio sekimo diapazone, duomenis. Informacija rodoma dideliame GPS ekrane su topografiniais kontūrais arba „BirdsEye“ palydovo vaizdais. Kryptiniai ženklai padeda stebėti ir rasti šunis. Važiuojant keliu ar greitkeliu, „Bluetooth“ palaikantis  „Garmin GPS“ įrenginys pateikia aktualią informaciją vairuotojui, valdymo balsu funkcijas, žemėlapius ir eismo duomenis.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera