Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„H&K G36C Blow- Back 6 mm“ yra pažangi ASG kopija, turinti aliuminio „keymod“ rankų apsaugą, elektrinę Blow- Back sistemą, greitą spyruoklių keitimo funkciją ir sustiprintą „Ares“ pavarų dėžę su EFCS sistema.

Ginklo korpusas pagamintas iš patvaraus stiklo pluoštu sustiprinto plastiko, turinčio matinę, neslidžią tekstūrą. Metalinis vamzdis, užtaisymo mechanizmas, taikikliai, pavarų dėžė ir sauginklis su „keymod“ sąsaja. Dėka į šonus sulankstomos buožės ir kompaktiškos konstrukcijos, ginklą patogu transportuoti ir lengviau naudoti patalpose. Futuristinė atrama turi skruosto atramą, kurios padėtis gali būti koreguojama pagal jūsų pageidavimus. Ginklas turi 3 „Picatinny“ pavažas, ant kurių galima montuoti pasirinktus priedus, pvz., raudono taško taikiklį, lazerinį taikiklį ar žibintuvėlį. Viršutinis bėgelis papildomai gali veikti kaip transportavimo rankena.

Ginklas turi licencijuotą gamintojo Heckler & Koch ženklą, šis elementas tikrai patiks airsoftininkams, kuriems rūpi dizaino detalės. Karabinas turi elektrinę pavarą, todėl gali šaudyti pavieniais šūviais arba automatiniu režimu. Šoviniai pasiekia apie 100 m/s greitį, o efektyvus jų nuotolis – apie 40 m. Skirtingai nei spyruoklinės kopijos, elektra varomų ginklų nereikia užtaisyti prieš kiekvieną šūvį, todėl jie užtikrina daug didesnį greitį ir veikimo dinamiką. Ginklo širdis – sustiprinta v3 pavarų dėžė su plieniniais 8 mm guoliais, aprūpinta greito spyruoklių keitimo sistema ir „Ares EFCS“ sistema, leidžiančia programuoti savo šaudymo režimus.

„H&K G36“ naudojama EBB (Electric Blow Back) sistema, kuri efektyviai imituoja atatranką šaudymo metu. H&K G36 turi reguliuojamą Hop-Up sistemą, kuri leidžia tiksliai nustatyti šovinio trajektoriją, o tai padidina šūvių diapazoną ir tikslumą. Į komplektą įeina 40 BBs talpos polimerinė vidutinė dėtuvė.

Kinetinė energija: <1 J
Dėtuvės talpa: 45 šov.
Sulankstoma buožė.
Veikimo tipas: elektrinis akumuliatorius.
Šovinio greitis: 100 m/s
Korpuso medžiaga: polimeras.
Pavarų dėžės tipas: V3
Rekomenduojamas šovinio svoris: 0,23 g
Bendras ilgis: 675 mm
Svoris: 2815 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera