Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„ASG Carbine Heckler&Koch G36C Sportsline“ 6 mm airsoft šautuvas.

Tiksliai atkurta garsiosios Heckler&Koch kompanijos G36C kopija, kurią gamina Umarex, sukurta pradedantiesiems airsofto žaidėjams. Išorinė konstrukcija pagaminta iš patvaraus polimero, vidinės dalys, tokios kaip vamzdis ir užtaisymo lizdas, pagamintos iš metalo. Pistoletinė rankena su neslystančia tekstūra puikiai guli rankoje ir apsaugo nuo netyčinio išslydimo.

Ginklas turi sulankstomą buožę, kuri žymiai sumažina jo dydį ir palengvina ginklo transportavimą. Jame taip pat yra Picattiny tvirtinimo bėgeliai, ant kurių galite pritvirtinti priedus, tokius kaip žibintuvėlis, lazerinis taikiklis ar optinis taikiklis. Papildomas privalumas – licencijuoto gamintojo žymėjimai. Galinga pavarų dėžė V3 generuoja pradinį šovinio greitį iki 350 m/s. Elektrinė pavara leidžia šaudyti pavieniais šūviais arba Full-Auto funkcija. Ginklas pristatomas su 8,4 V 1100 mAh rankenoje sumontuota įkraunama baterija ir talpia didelės talpos dėtuve.

Funkcijos:
- Patvari konstrukcija su polimero ir metalo deriniu;
- Didelės talpos hi-cap dėtuvė;
- Didelis 6 mm šovinio greitis;
- Reguliuojama hop-up sistema;
- Galimybė šaudyti po vieną šovinį arba automatiniu režimu;
- Montavimo bėgeliai papildomiems priedams tvirtinti;
- Sulankstoma buožė;
- Abipusis saugiklis, skirtas dešiniarankiams ir kairiarankiams šauliams;
- Licencijuoti Heckler&Koch gamintojo ženklai.

Energijos lygis (E₀) < 1,0 J
Kalibras: 6 mm BB
Maitinimo šaltinis: elektrinis akumuliatorius.
Dėtuvės talpa: 470 šovinių.
Ilgis: 720 mm
Svoris: 2850 g
Rekomenduojami BB šratai: 0,20 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera