Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Heckler&Koch MP5A5 V2“ Green-Gas automatinis airsoft šautuvas. Iš plieno pagamintas korpusas pasižymi mechaniniu atsparumu. Vidinės ir išorinės dalys pagamintos iš patvaraus metalo lydinio. Pistoletinė rankena, kojelė ir rankų apsauga yra pagaminti iš polimero, kaip ir originale.

Ginklo širdis, t. y. dujų sistema yra pagaminta tiksliai ir be gedimų. Reguliuojama „Hop-Up“ sistema yra atsakinga už puikų tikslumą ir diapazoną, o dujinis „Blow-Back“ mechanizmas suteikia šaudymo tikroviškumo efektą. Tikslumas, ilgaamžiškumas, tobulas atkūrimas – „Umarex Heckler & Koch MP5A5 V2“.

Užtaisymo mechanizmu, kuris kartu yra ir saugiklis, gali sėkmingai naudotis kairiarankiai ir dešiniarankiai šauliai. Reguliuojama, išplečiama buožė garantuoja naudojimo patogumą ir mobilumą, todėl tai puikus pasirinkimas CQB varžybose. Automatas aprūpintas trimis šaudymo režimais: vieno, nuolatinio ir 3 šūvių, kas teigiamai veikia airsoft žaidimų įvairinimą. Taktinio stropo tvirtinimui naudojami patvarūs metaliniai kabliukai. Visi originalo žymenys yra pritaikyti kopijai.

Funkcijos:
- Plieninis, patvarus korpusas;
- Vidinės ir išorinės dalys pagamintos iš stipraus metalo lydinio;
- Polimerinė rankų apsauga, pistoletinė rankena ir atrama kaip originale;
- Užtaidymo svirtis/saugiklis tinka kairiarankiams ir dešiniarankiams šauliams;
-  Tiksli dujų sistema
- „Gas Blow-Back“ sistema užtikrina tikroviškumą šaudant;
- „Hop-Up“ sistema garantuoja puikų tikslumą ir diapazoną;
- Trys šaudymo režimai įvairiems airsoft žaidimams;
- Licencijuoti gamintojo ženklai, suteikiantys kopijai tikroviškumo.

Kalibras: 6 mm
Veikimo principas: Green-Gas dujos.
Pradinis kulkos greitis: 100 m/s
„Blow-Back“ sistema.
Sulankstoma buožė.
Bendras ilgis: 505 mm
Dėtuvės talpa: 30 BB šratų.
Svoris: 2955 g

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera